"A fost un meci extrem de important. Să întorci de la 0-1 la 2-1. Atunci jucam 4-2-3-1. Acțiune foarte bună Maxim cu Bancu, care a făcut o repriză fantastică pe parte ofensivă. Cicâldău dă 2 goluri. Cred că aici trebuie gestionat momentul favorabil. El a scos jucători la încălzire când era 1-0. Noi, în 7 minute, am făcut 1-1.
El schimbă sistemul și jucăm 4-4-2, Keșeru și Pușcaș. Ai 2-1... dacă tot am reușit să avem avantaj, puțin mai echilibrat trebuia. Ți-l retrage pe Cicâldău și îl scoate pe Stanciu, care a fost unul dintre cei mai buni jucători. Eu cred că aici a fost un moment în care Mirel, dacă-l gestiona foarte bine... Nu mai aveai nevoie de doi atacanți.
Eu cred că aici a fost momentul în care trebuia să gestioneze rezultatul. Echipa a avut reacție la 1-0. După aceea îți intră Crețu și Mihăilă, la 2-1, când a intervenit eliminarea, iar Crețu îți greșește la al treilea gol", a declarat Ilie Dumitrescu la DigiSport după înfrângerea României din Armenia.
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18

ARMENIA - ROMÂNIA 3-2. CICÂLDĂU ÎNGER, PUȘCAȘ DEMON

A doua parte a meciului a adus însă un coșmar care a devenit realitate: armenii au profitat de spațiile create în apărarea noastră și de poziționarea slabă a fundașilor și au deschis scorul după o deviere nefericită a lui Alin Toșca, Florin Niță fiind păcălit de traiectoria balonului.
Deschiderea de scor a părut să îi trezească la realitate pe tricolori, cei care au preluat din nou controlul partidei și doar șapte minute mai târziu, Alexandru Cicâldău a adus egalarea în minutul 62.
Jocul bun al tricolorilor a continuat iar o combinație de la Craiova ne-a adus în avantaj. Bancu a centrat excelent de pe partea stângă iar Cicâldău a reușit dubla printr-o lovitură de cap plasată impecabil în minutul 72.
Nu aveam cum să avem un final de meci linișitit pentru că George Pușcaș a luat un cartonaș roșu (direct, deci va sta două etape) după o intrare extrem de dură în minutul 78. Armenii au dominat meciul apoi iar Florin Niță a fost din nou cel care ne-a salvat cu încă două intervenții extraordinare.
În cele din urmă, armenii au profitat de avantajul numeric și au marcat de două ori. Prima oară a părut să fie offside, însă al doilea gol a venit în urma unui penalty clar acordat.
Fotbal
Edi Iordănescu, în pole-position să preia naționala României: "Au fost mai multe contacte!"
13/01/2022 LA 19:34
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28