Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Armenia - România 3-2 în preliminariile CM 2022. LPF cere schimbări importante la FRF

Vlad Dumitrescu

Actualizat 01/04/2021 la 06:41 GMT+3

Secretarul General al LPF, Justin Ștefan, a reacționat după ce România a pierdut pentru prima oară în istorie în fața Armeniei.

Mirel Rădoi

Credit imagine: Getty Images

"Reacție la cald, dar rațională. De mâine trebuie să vorbim de schimbări majore la FRF, atât la nivel administrativ, cât și la nivel sportiv. Este o umilință mult prea mare să ne bată și Armenia, cred că pentru prima oară în istorie. Șansele să ajungem la mondial rămân doar teoretice. Am făcut 3 puncte (și alea norocoase) din 9 puncte puse în joc, am jucat slab, am avut noroc cu Macedonia, l-am avut pe Niță cu Germania.
Aveam nevoie de 7 puncte pentru a spera în mod realist la locul 2. Urmează sa jucăm cu Islanda, va fi un alt meci greu, am văzut-o deja la baraj.Dan Petrescu, Hagi, Olăroiu, Rednic, Reghe? Cred că trebuie să terminăm cu experimentele", a scris Justin Ștefan, pe contul său de Facebook după ce România a pierdut la Erevan meciul din etapa a treia a preliminariilor pentru CM 2022.

ARMENIA - ROMÂNIA 3-2. MIREL RĂDOI, DEZAMĂGIT TOTAL DE ELEVII SĂI

”Mi-e greu să-i înțeleg în momentul în care ajung 1 versus 1 cu atacanții sau cu mijlocașii lor de bândă și îi lăsăm să intre în interior, deși știm că nu trebuie. Cred că în seara asta au fost mai multe momente de blackout decât ce s-a întâmplat cu Macedonia. În vestiar, la final, le-am spus tot aceste lucruri. Parcă nu mai știau să joace fotbal pe final! Nu mai eram nici tehnici, așa cum se tot spune că suntem.
Noi, staff-ul, atât am putut în seara asta. Mi-e greu să cred ce va urma. Poate ceea ce încerc să discut cu ei nu ajunge clar la urechea lor. Pentru noi, staff-ul, e un semnal de alarmă dacă jucătorii nu răspund la indicațiile noastre”, a afirmat el.
ÎN MOMENTUL DE FAȚĂ, AM UN IMPULS DE DEMISIE, ÎL AM DE CÂND S-A TERMINAT PARTIDA. DAR MAI VREAU SĂ TREACĂ O PERIOADĂ DE TIMP CA SĂ IAU O DECIZIE. POATE ALȚI ANTRENORI POT REMEDIA LUCRURILE
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo