Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Armenia - România 3-2. Ciprian Marica a avut un discurs dur după înfrângerea României

Vlad Dumitrescu

Actualizat 31/03/2021 la 21:59 GMT+3

Armenia - România 3-2. Ciprian Marica a criticat tatica aleasă de selecționerul Mirel Rădoi.

Ciprian Marica, fostul internațional român

Credit imagine: Eurosport

”M-a surprins neplăcut apărarea. Suntem în 10, dar nu venim înapoi, nu suntem atenți la acel aut la care am fost egalați. Apoi, Crețu, greoi, face penalty. Este o jale totală!”, a afirmat Marica.
”Au marcat golul 2 din ofsaid, dar de la noi cel mai bun a fost Niță, care a avut 5 intervenții fabuloase! Nu sunt adeptul acestui joc care ne costă scump. E posibil să nu mai avem speranțe de la debut. Armenia are deja 9 puncte.
A fost ceva inadmisibil la acest nivel. Stanciu și Marin, de multe ori, au ieșit din zona lor, la fel și Crețu. Nu avem voie să dăm șanse unui astfel de adversar modest. Apoi, pe faza defensivă am suferit enorm”, a declarat Marica.
Ciprian Marica a vorbit și despre atitudinea jucătorilor naționalei, de care este deranjat.
”M-a deranjat atitudinea jucătorilor la greu. Nu am avut reacție, nu am suferit când trebuia. Vrem să jucăm fotbal, dar trebuie să avem și rezultate.Eu știu că toată lumea vrea fotbal ofensiv, dar rezultatle primează. Au fost greșeli fantastic de mari”, a precizat el.

ARMENIA - ROMÂNIA 3-2. CICÂLDĂU ÎNGER, PUȘCAȘ DEMON

Repriza a doua a partidei a adus un coșmar care a devenit realitate: armenii au profitat de spațiile create în apărarea noastră și de poziționarea slabă a fundașilor și au deschis scorul după o deviere nefericită a lui Alin Toșca, Florin Niță fiind păcălit de traiectoria balonului.
Deschiderea de scor a părut să îi trezească la realitate pe tricolori, cei care au preluat din nou controlul partidei și doar șapte minute mai târziu, Alexandru Cicâldău a adus egalarea în minutul 62.
Jocul bun al tricolorilor a continuat iar o combinație de la Craiova ne-a adus în avantaj. Bancu a centrat excelent de pe partea stângă iar Cicâldău a reușit dubla printr-o lovitură de cap plasată impecabil în minutul 72.
Nu aveam cum să avem un final de meci linișitit pentru că George Pușcaș a luat un cartonaș roșu (direct, deci va sta două etape) după o intrare extrem de dură în minutul 78. Armenii au dominat meciul apoi iar Florin Niță a fost din nou cel care ne-a salvat cu încă două intervenții extraordinare.
În cele din urmă, armenii au profitat de avantajul numeric și au marcat de două ori. Prima oară a părut să fie offside, însă al doilea gol a venit în urma unui penalty clar acordat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo