Polonia și Anglia s-au întâlnit aseară în etapa a șasea a Grupei I. Englezii au deschis scorul în minutul 72 prin Harry Kane, vârful lui Tottenham având o execuție superbă de la distanță. Polonia a egalat în minutul 90+2, atunci când Damian Szymanski a trimis cu capul mingea în plasa porții apărate de Pickford, după o centrare venită de la Robert Lewandowski.

Robert Lewandowski le-a cerut repsect fanilor polonezi

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
FRF, răspuns pentru Răzvan Marin după nemulţumirile mijlocaşului: "Îmi pare bine că este supărat"
09/09/2021 LA 17:47
Înainte de startul partidei, jucătorii Angliei au îngenuncheat din nou pentru a atrage un semnal de alarmă împotriva rasismului. Acest gest nu a fost primit bine de fanii polonezi, care au huiduit jucătorii englezi.
În acel moment, camerele de luat vederi și-au îndreptat către Robert Lewandowski, jucătorul celor de la Bayern Munchen și căpitanul echipei naționale a Poloniei. Vizibil stânjenit de reacția spectatorilor prezenți pe stadionul din Varșovia, Robert Lewandowski a arătat spre semnul de pe tricourile jucătorilor care se regăsește la fiecare meci organizat de UEFA, pe care scrie "RESPECT". În urma acestui moment, Robert Lewandowski a fost lăudat pe social media de oameni din toate colțurile lumii.
Polonia rămâne pe locul al treilea în Grupa I și speră în continuare la locul de baraj după 6 partide, cu 11 puncte. Anglia este pe primul loc, cu 16 puncte, în timp ce Albania este surpriza acestei grupe, fiind pe locul al doilea, cu 12 puncte. În lupta pentru locul de baraj se află și Ungaria, cea care se află în acest moment pe locul al patrulea, cu 10 puncte. Restul clasamentului grupei I este completat de Andorra (3 puncte) și San Marino (0 puncte).
https://i.eurosport.com/2021/09/06/3214320.png
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Avem probleme de concentrare, ambiție și de mentalitate!" Reacția LPF după declarațiile lui Rădoi
09/09/2021 LA 17:29
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Macedonia de Nord - România 0-0 | 7 puncte în 7 zile. Naționala nu ia gol, dar este criticată
09/09/2021 LA 08:14