După ce nu au fost selectați de Adrian Mutu pentru meciurile de la Campionatul European U21, era clar că Dennis Man și Valentin Mihăilă vor face parte din lotul primei reprezentative în vederea meciurilor cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia.
Acest lucru a fost confirmat astăzi, odată cu anunțarea listei de jucători pe care se va baza Mirel Rădoi în debutul unei noi campanii de calificare.
Citește și: PARMA I-A STABILIT PREȚUL LUI MIHĂILĂ! AR PUTEA DEVENI CEL MAI SCUMP FOTBALIST ROMÂN DIN ISTORIE
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40

Parma a salutat convocările lui Man și Mihăilă la naționala României

Ambii jucători ai Parmei au avut evoluții foarte bune în ultima vreme, în special la ultimul meci, cel câștigat cu AS Roma, în care românii au colaborat perfect la primul gol al "cruciaților". Presa italiană și oamenii din cadrul clubului emilian i-au lăudat foarte mult pe cei doi fotbaliști, considerându-se că ei pot ajuta la salvarea echipei de la retrogradare.
După anunțul convocării acestora la echipa națională, pe contul oficial de Twitter al Parmei a apărut un mesaj cu trimitere la acest aspect. La fel ca și după meciul cu Roma, celor doi le-au fost adresate cuvinte în limba română, ca semn de apreciere. "Mult noroc băieți", a fost încurajarea pentru Man și Mihăilă.
Pentru Dennis Man, convocarea la naționala mare nu e nimic nou. El are deja 6 prezențe și un gol marcat în tricoul primei reprezentative. În schimb, Mihăilă va fi în premieră printre tricolori, el evoluând până acum numai pentru naționala de tineret (6 meciuri-5 goluri).
Russian Premier League
Eric Bicfalvi, dublă în victoria lui Ural cu Dinamo Moscova! Ce au reușit ceilalți stranieri
30/04/2022 LA 13:57
Serie B
Detalii de ultimă oră despre viitorul lui Dennis Man după ce Parma a ratat promovarea în Serie A
21/04/2022 LA 07:27