Valentin Mihăilă a ajuns îaniantea acestui sezon la Parma, care i-a plătit Craiovei 8,5 milioane de € în schimbul său. Din cauza unei pubalgii atacantul a debutat târziu și s-a zbătut mult timp pentru a deveni un om de bază.
În ultima vreme însă, Mihăilă a jucat constant și și-a arătat valoarea, marcând în fiecare din ultimele 2 meciuri ale Parmei (cu Fiorentina și AS Roma). Evoluțiie entuziaste ale românului de 21 de ani au fost repede observate de oamenii din cadrul echipelor mai importante din fotbalul italian. Presa din "Cizmă" notează că Mihăilă ar putea fi ofertat în vară de alte echipe din Serie A, dar Parma nu va ceda ușor, nici măcar dacă va reptrograda.
Citește și: ”CONEXIUNEA ROMÂNEASCĂ!” REACȚIA SAVUROASĂ A PARMEI DUPĂ GOLUL LUI MIHĂILĂ CU ROMA
Serie A
Man și Mihăilă, luați în colimator de antrenorul Parmei!? "Mulți dintre acești băieți sunt străini!"
ACUM 6 ORE

Parma nu îl vinde pe Mihăilă cu mai puțin de 30 de milioane de €

Calcionapoli.it a stat de vorbă cu agentul jucătorului și a aflat că Napoli s-a interesat de un posibil transfer în vară, în condițiile în care Parma ar retrograda. Doar că gruparea emiliană nu ia în considerare să se despartă de român, conducerea având un proiect pe termen lung, chiar și în cazul în care echipa va juca la anul în Serie B.
Astfel, Mihăilă e văzut drept unul dintre jucătorii în jurul căruia se va construi formația care să revină din stagiunea 2021-2022 în prima ligă și nu se ia în calcul transferul lui decât în cazul unei oferte de nerefuzat. Potrivit sport.ro, doar pentru suma de 30 de milioane de euro Parma e dispusă să renunțe la atacantul care tocmai a fost convocat în premieră de Mirel Rădoi la prima reprezentativă a României.
Serie A
Veste mare pentru Parma! Valentin Mihăilă revine la antrenamente! Ce se întâmplă cu Dennis Man
15/04/2021 LA 06:09
Serie A
Parma va reface complet Ennio Tardini. Cum va arăta noua ”bijuterie” pe care vor juca Man și Mihăilă
06/04/2021 LA 17:01