Mirel Rădoi este hotărât să plece de la echipa națională după meciurile cu Islanda și Liechtenstein din luna noiembrie. Decizia selecționerului este una surprinzătoare, mai ales că România are șanse reale de a termina pe locul secund în grupă, urmând a juca în aceste condiții la barajul pentru calificarea la Cupa Mondială.
Specialiștii din fotbalul românesc au părerile împărțite privind hotărârea lui Rădoi, dar în privința jucătorilor direcția este unanimă, toți cei care au vorbit despre acest subiect spunând că și-ar dori ca selecționerul să continue munca începută în urmă cu un an și câteva luni.
Citește și:
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Shevchenko, mesaj emoționant pentru naționala Ucrainei după ratarea calificării la CM din Qatar
06/06/2022 LA 08:00
CEL MAI BINE PLĂTIT JUCĂTOR DE LA BARCELONA REGRETĂ CĂ NU A AJUNS ÎN PREMIER LEAGUE
VERDICT DUR PENTRU MITRIȚĂ: RATEAZĂ DUELURILE CU ISLANDA ȘI LIECHTENSTEIN! CÂT VA LIPSI DE PE TEREN

Mirel Rădoi, dorit de jucători pe banca naționalei și după luna noiembrie

Răzvan Marin a declarat după aflarea vești că mai mulți jucători vor încerca să-l convingă personal pe Rădoi să continue și dincolo de luna noiembrie a acestui an, iar vocile din interiorul vestiarului care-l susțin pe selecționer sunt tot mai numeorase.
Nicolae Stanciu este ultimul numei important care a declarat că speră ca Rădoi să poată fi întors din drum. Mijlocașul Slaviei Praga e de părere că starea de spirit pozitivă care e acum în sânul echipei naționale este meritul lui Rădoi, iar o eventuală plecare a sa ar duce la destrămarea acesteia.
"Pentru mine a fost un șoc, am citit în presă. Vreau să spun foarte clar două lucruri: sper ca dânsul să nu renunțe, am format un grup chiar unit care seamănă cu o familie, suntem pe o pantă ascendentă din toate punctele de vedere, din discuțiile cu dumnealui sper să se răzgândească pentru că toți ne dorim asta. Și al doilea lucru: nu o să renunț. Nu o să renunț la națională, nici nu o să renunț să cred că Mirel Rădoi va rămâne cu noi", a spus Nicolae Stanciu pentru playsport.ro.
Declarațiile lui Stanciu sunt elocvente și reflectă probabil părerea majorității jucătorilor de bază ai echipei naționale. Totuși, e greu de crezut că Mirel Rădoi își va schimba decizia, ținând cont de felul tranșant în care a făcut anunțul plecării sale după meciul cu Liechtenstein. E posibil totuși ca insistențele jucătorilor să-l sensibilizeze și să continue măcar până la baraj, evident, dacă România va ajunge acolo.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Selecționerul Ucrainei, reacție dureroasă după ratarea calificării la Mondial! "E greu să spun ceva"
06/06/2022 LA 04:27
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Țara Galilor, pentru a doua oară în istorie la Campionatul Mondial
05/06/2022 LA 18:43