Arsenal a dat lovitura prin aducerea lui Cătălin Cîrjan de la Viitorul Domnești în 2019. Puștiul român a impresionat încă de la primele meciuri ale echipei sub 18 ani, deși nu împlinise nici 17. După un an foarte bun, Cîrjan a semnat un contract de profesionist cu Arsenal și a fost chemat de Arteta la antrenamentele primei echipe.
Cătălin Cîrjan a fost decisiv în meciul cu Gillingham în victoria obţinută de micii "tunari" la lovituri de departajare. Cîrjan a avut nevoie de numai 6 minute pentru a deschide scorul. Jucătorul care va împlini 18 ani pe 1 decembrie a profitat de o eroare a fundaşilor adverşi şi a trimis mingea în poartă. Fotbalistul transferat de londonezi de la Viitorul Domneşti i-a uimit pe adversari.

Cătălin Cîrjan, show la Arsenal U23! Omul meciului în meciul cu Gillingham

Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM 13 MINUTE
Gillingham a restabilit egalitatea după pauză, iar câştigătoarea s-a decis la lovituri de departajare. Din tabăra gazdelor, Samuel şi McKenzie au ratat de la punctul cu var. Penalty-ul care le-a adus victoria "tunarilor" a fost executat chiar de Cătălin Cîrjan. Acesta a punctat printr-un procedeu spectaculos. L-a învins pe Walsh cu un șut decisiv! "Rece ca gheaţa", au reacţionat oficialii clubului pe contul de Twitter.

CĂTĂLIN CÎRJAN ESTE ÎNTRE CEI MAI BUNI FOTBALIȘTI ROMÂNI DIN ACEASTĂ GENERAȚIE

Cătălin este un mijlocaș ofensiv de creație, putând juca însă oriunde in linia mediană, de 1,74m, cu o tehnicăremarcabilă, un control excelent al mingii și o abilitate remarcabilă de a dribla. Deține un șut bun și trage bine de la distanță cu ambele picioare, chiar dacă piciorul sau de bază este dreptul. Este genul de jucător care poate face diferența prin goluri spectaculoase, dar, mai ales, prin pase decisive. Are o viziune deosebităasupra jocului, deși, uneori, tinde să facă exces de driblinguri, iar duelurile fizice încă îi pun probleme.
DIN PRIMA ZI ÎN CARE AM AJUNS LA ACADEMIE, AM ȘTIUT CĂ LOCUL MEU ESTE AICI ȘI CĂ ACESTA ESTE CLUBUL UNDE POT AJUNGE LA CEL MAI ÎNALT NIVEL. AM VISAT SĂ JOC AICI ÎNCĂ DE LA VÂRSTA DE CINCI ANI, CÂND PURTAM CU MÂNDRIE TRICOUL LUI THIERRY HENRY. SUNT GATA SĂ FAC TOTUL PENTRU A-MI ÎNDEPLINI VISUL – Cătălin Cîrjan
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ au anunțat jucătorii din străinătate convocați la U21 și U20
ACUM 36 MINUTE
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
ACUM O ORĂ