Partidă cât un titlu în Brazilia, în penultima etapă. Flamengo avea nevoie neapărat de victorie pentru a trece peste Internacional. La oaspeți, Rodinei, împrumutat chiar de la Flamengo, nu avea drept de joc, în baza contractului făcut între părți. În cazul în care acesta ar fi evoluat, Internacional ar fi trebuit să îi plătească despăgubiri rivalei de anul acesta în valoare de 165.000 de euro. Și, potrivit Mundo Deportivo, un om de afaceri, Elusmar Maggi Scheffer, susținător al lui Internacional, s-a angajat că va plăti el suma de bani, doar să îl vadă pe Rodinei pe teren, lucru care, în teorie, ar fi fost un mare atu pentru oaspeții de duminică.

Rodinei, eliminat, Internacional e pe punctul să piardă titlul

Internacional a început perfect, deschizând scorul, îns[ De Arrascaeta a egalat până în pauză pentru Flamengo. La încpeutul părții secunde chiar Rodinei, împrumutat de la formația gazdă, a fost eliminat, după un fault extrem de dur la Filipe Luis. Egalul era suficient pentru Internacional pentru a rămâne pe primul loc, dar în "10" le-a fost greu să reziste. Gabriel Barbosa a punctat pentru 2-1, iar Flamengo a trecut pe locul întâi în clasament, înainte de ultima etapă.
Cupa Mondială FIFA
Germania, ironizată în direct la televiziunea qatareză, după eliminarea de la Campionatul Mondial
ACUM 36 MINUTE
Elusmar Maggi Scheffer, neinspiratul om de afaceri care a vrut să îl vadă în teren pentru formația pe care o simpatizează pe Rodinei, nu e descurajat însă. El a promis o primă uriașă lui Sao Paulo, formația care joacă în ultima etapă cu Flamengo. Dacă Flamengo pierde în deplasare, iar Internacional câștigă, pe teren propriu, aceasta din urmă va fi campioană.
Cupa Mondială FIFA
Brazilia, în alertă. Neymar va lipsi și din optimi și pare tot mai departe de revenirea la Mondial
ACUM 36 MINUTE
Fotbal
Ce mesaj a transmis legendarul Pele de pe patul de spital. Care este starea acestuia de sănătate
ACUM 38 MINUTE