Partidă cât un titlu în Brazilia, în penultima etapă. Flamengo avea nevoie neapărat de victorie pentru a trece peste Internacional. La oaspeți, Rodinei, împrumutat chiar de la Flamengo, nu avea drept de joc, în baza contractului făcut între părți. În cazul în care acesta ar fi evoluat, Internacional ar fi trebuit să îi plătească despăgubiri rivalei de anul acesta în valoare de 165.000 de euro. Și, potrivit Mundo Deportivo, un om de afaceri, Elusmar Maggi Scheffer, susținător al lui Internacional, s-a angajat că va plăti el suma de bani, doar să îl vadă pe Rodinei pe teren, lucru care, în teorie, ar fi fost un mare atu pentru oaspeții de duminică.

Rodinei, eliminat, Internacional e pe punctul să piardă titlul

Internacional a început perfect, deschizând scorul, îns[ De Arrascaeta a egalat până în pauză pentru Flamengo. La încpeutul părții secunde chiar Rodinei, împrumutat de la formația gazdă, a fost eliminat, după un fault extrem de dur la Filipe Luis. Egalul era suficient pentru Internacional pentru a rămâne pe primul loc, dar în "10" le-a fost greu să reziste. Gabriel Barbosa a punctat pentru 2-1, iar Flamengo a trecut pe locul întâi în clasament, înainte de ultima etapă.
Premier League
Ole Gunnar Solskjaer se luptă pentru postul lui. Antonio Conte a devenit favorit să-l înlocuiască
ACUM O ORĂ
Elusmar Maggi Scheffer, neinspiratul om de afaceri care a vrut să îl vadă în teren pentru formația pe care o simpatizează pe Rodinei, nu e descurajat însă. El a promis o primă uriașă lui Sao Paulo, formația care joacă în ultima etapă cu Flamengo. Dacă Flamengo pierde în deplasare, iar Internacional câștigă, pe teren propriu, aceasta din urmă va fi campioană.
Fotbal
Cosmin Olăroiu negociază cu un club din Emiratele Arabe Unite. Șanse mici să preia naționala
ACUM 2 ORE
Premier League
Noii proprietari ai echipei Newcastle au identificat managerul "de vis" pentru a conduce echipa
ACUM 2 ORE