Partidă cât un titlu în Brazilia, în penultima etapă. Flamengo avea nevoie neapărat de victorie pentru a trece peste Internacional. La oaspeți, Rodinei, împrumutat chiar de la Flamengo, nu avea drept de joc, în baza contractului făcut între părți. În cazul în care acesta ar fi evoluat, Internacional ar fi trebuit să îi plătească despăgubiri rivalei de anul acesta în valoare de 165.000 de euro. Și, potrivit Mundo Deportivo, un om de afaceri, Elusmar Maggi Scheffer, susținător al lui Internacional, s-a angajat că va plăti el suma de bani, doar să îl vadă pe Rodinei pe teren, lucru care, în teorie, ar fi fost un mare atu pentru oaspeții de duminică.

Rodinei, eliminat, Internacional e pe punctul să piardă titlul

Internacional a început perfect, deschizând scorul, îns[ De Arrascaeta a egalat până în pauză pentru Flamengo. La încpeutul părții secunde chiar Rodinei, împrumutat de la formația gazdă, a fost eliminat, după un fault extrem de dur la Filipe Luis. Egalul era suficient pentru Internacional pentru a rămâne pe primul loc, dar în "10" le-a fost greu să reziste. Gabriel Barbosa a punctat pentru 2-1, iar Flamengo a trecut pe locul întâi în clasament, înainte de ultima etapă.
Liga
PSG îi servește lui Real Madrid din "medicamentul" propriu. Un nou caz "Mbappe", acum la "galactici"
ACUM 20 MINUTE
Elusmar Maggi Scheffer, neinspiratul om de afaceri care a vrut să îl vadă în teren pentru formația pe care o simpatizează pe Rodinei, nu e descurajat însă. El a promis o primă uriașă lui Sao Paulo, formația care joacă în ultima etapă cu Flamengo. Dacă Flamengo pierde în deplasare, iar Internacional câștigă, pe teren propriu, aceasta din urmă va fi campioană.
Euro 2020
Perfecțiune, numele tău e Italia! Record vechi de 82 de ani, egalat de squadra azzurra
ACUM O ORĂ
Euro 2020
Italia, imperială și cu rezervele. Galezii merg și ei în optimi, Elveția așteaptă jocul rezultatelor
ACUM 2 ORE