UPDATE // Potrivit surselor din interiorul echipei pregătite de Mircea Lucescu, n-a mai fost depistat vreun jucător pozitiv la ultimul test COVID efectuat de ucraineni.
Prin urmare, meciul cu Barcelona din grupele UEFA Champions League, programat mâine (ora 22:00), se va desfășura fără probleme.
Liga
Anunț incredibil în presa din Spania: Barcelona îl vrea pe Mbappe! Ce ofertă i-au pregătit
ACUM 10 ORE

Dinamo Kiev are 9 jucători infectați cu COVID-19, înaintea meciului cu Barcelona

Dinamo Kiev are 9 jucători infectați cu coronavirus, 6 dintre ei ieșind pozitiv la analizele de după antrenamentul de duminică.
În consecință, formația lui Il Luce a ajuns în Catalunya cu doar 19 jucători, 13 de la formația mare și 6 juniori.
Numărul minim de jucători necesari să fie trecuți pe foaie de la prima echipă (Lista "A") e de 13, astfel că orice nou caz va duce la imposibilitatea desfăşurării partidei. Azi, la ora 10:00, spaniolii au trimis la hotelul unde e cazată Dinamo un laborator mobil pentru noi teste.
"Astăzi, test PCR decisiv la Dinamo Kiev", titrează Mundo Deportivo, care scrie că UEFA e pregătită să reprogrameze partida, în cazul unui nou test pozitiv între jucătorii de la prima echipă.
Nikolai Șaparenko, Alexandr Karaváev, Gueorgui Tsitaishvili, Denís Garmash, danezul Mikkel Duelund și românul Tudor Băluţă sunt ultimii jucători depistaţi pozitiv la COVID-19, duminică. Pe lângă ei, analizele au relevat prezenţa virusului şi la secundul lui Lucescu, Emil Karas, dar şi la 4 membri ai staff-ului tehnic.
După două etape disputate din grupa de Champions League, Barcelona e lider, cu maximum de puncte. Dinamo Kiev a pierdut cu Juventus şi a fost egalată dramatic, la Budapesta, de Ferencvaros, în etapa a doua, de săptămâna trecută.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Liga
El Clasico | Carlo Ancelotti a prefațat duelul cu Barcelona: "Echipa lui Koeman își revine"
ACUM 13 ORE
Premier League
4 finaliști pentru postul de antrenor la Newcastle. Fonseca s-a înțeles deja cu oficialii
ACUM 20 ORE