Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marcos Llorente şi-a numit câinele Anfield după dubla reuşită în optimile Champions League

Vlad Dumitrescu

Actualizat 04/04/2020 la 15:35 GMT+3

Marcos Llorente a reuşit două goluri ce au adus calificarea lui Atletico Madrid în sferturile Ligii Campionilor. Llorente şi-a numit câinele Anfield. În optimile Ligii Campionilor, Atletico a învins cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0.

Marcos Llorente, Anfield

Credit imagine: Eurosport

Marcos Llorente a reuşit o performanţă fantastică în optimile Ligii Campionilor, când Atletico Madrid a reuşit să revină şi să întoarcă scorul cu Liverpool. După ce au fost conduşi cu 2-0 pe Anfield, madrilenii au învins cu 3-2.
Llorente este cel care a marcat golurile egalizatoare ale partidei. Mijlocaşul a fost rezervă şi a fost introdus pe teren în minutul 56. Llorente a marcat în minutele 97 şi 105+1. Llorente a distribuit o fotografie pe Instagram în care a dezvăluit numele câinelui său. Patrupedul se numeşte Anfield.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo