Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sărbătoare în Franța! Fanii lui Marseille au declanșat fiesta după înfrângerea marii rivale PSG

Cosmin Cioboata

Actualizat 24/08/2020 la 00:46 GMT+3

Bayern Munchen s-a impus cu 1-0 împotriva lui PSG și a cucerit trofeul UEFA Champions League. Kingsley Coman a marcat unicul gol al meciului de la Lisabona și a adus în vitrina bavarezilor cel de-al 6-lea trofeu intercontinental suprem.

Fanii lui Marseille sărbătoresc înfrângerea marii rivale PSG

Credit imagine: Twitter

În timp ce jucătorii și fanii lui PSG plâng din cauza înfrângerii din finala cu Bayern, suporterii lui Olympique Marseille au început fiesta. Fanii lui OM au împânzit străzile din oraș, cu torțe și fumigene, ca și când ar fi câștigat chiar echipa lor trofeul UEFA Champions League.

Bayern Munchen a câștigat al 6-lea trofeu UEFA Champions League, după finala cu PSG

Kingsley Coman a marcat cel mai important gol al carierei în minutul 60. Atacantul francez a reluat excelent cu capul din careu, după o centrare ideală expediată de Joshua Kimmich.
PSG a alergat după egalare, însă Manuel Neuer a închis poarta formației pregătite de Hans Flick. Neymar a avut ultima mare ocazie a meciului. Complet epuizat, brazilianul a trimis slab către poarta lui Bayern.
S-a încheiat 1-0 pentru Bayern Munchen, care și-a trecut în palmares cel de-al 6-lea trofeu UEFA Champions League, după cele obținute în 1974, 1975, 1976, 2001 și 2013.
La numai 24 de ani, Coman a ajuns la 20 de trofee cucerite.
Grație performanței din această seară, formația germană a egalat-o la numărul de trofee supreme pe Liverpool, câștigătoarea din sezonul precedent. Real Madrid domină ierarhia respectivă, cu 13 trofee, în timp ce AC Milan se află pe locul 2, cu 7 succese în Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo