Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Vă asigur că nu va exista un 'biscotto' la Real - Gladbach. Inter se teme de un "meci de salon"

Cristian Mihală

Actualizat 02/12/2020 la 14:04 GMT+2

Esteban Cambiasso, fostul jucător al lui Real Madrid şi Inter, îi linişteşte pe italieni. Real Madrid va juca doar la victorie partida de săptămâna viitoare, din Champions League, cu Borussia Monchengladbach.

Gladbach-Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Inter a obţinut o victorie mare în Germania, contra lui Gladbach, 3-2, dar nu e sigură de calificarea în optimile Ligii Campionilor. Nici măcar un succes cu Şahtior, în ultima rundă, pe Meazza, nu garantează prezenţa formaţiei lui Conte între cele mai bune 16 formaţii din competiţie. Asta pentru că, în cazul unui succes al nerazzurrilor, Real şi Gladbach au varianta unui egal pentru a merge la "braţ" în primăvara Champions League.

Italienii se tem de un meci "de salon" pe Bernabeu

Italienii au vehiculat deja termenul de "biscotto", gândindu-se la disputa de pe Bernabeu, însă Esteban Cambiasso, fostul mijlocaş al Realului care ulterior a jucat un deceniu la Inter, dă asigurări că orice speculaţie nu îşi are rostul. Real vrea cu orice preţ calificarea, însă va fi în primul rând interesată cum o poate obţine prin propriile forţe. Un egal cu nemţii ar însemna locul doi în grupă şi un adversar mai tare, pe hârtie, în fazele eliminatorii, astfel că trupa lui Zidane va juca doar la victorie. Ca atare, toate grijile lui Inter sunt nefondate, Lukaku&Co având nevoie să se concentreze exclusiv pe meciul cu Şahtior. În ultimii doi ani, Inter a avut meci decisiv pe Meazza pentru calificarea în optimile Ligii şi de fiecare dată a eşuat în tentativa de a obţine "biletele" pentru primăvara Champions League.
"Vă asigur că nu va exista un 'biscotto' la Real - Gladbach. Îi ştiu bine pe cei de la Madrid, acasă egalul nu este o opţiune pentru că ar termina pe locul doi în grupă şi nu le-ar conveni. Şi istoria lor spune altceva. Sunt sigur 100% de asta, se va juca pe viaţă şi pe moarte. Inter trebuie să se gândească doar la victorie şi la nimic altceva", a spus Esteban Cambiasso la Sky Sport Italia.
Clasamentul grupei B, înainte de ultima rundă
1. Monchengladbach - 8 puncte
2. Șahtior - 7 puncte
3. Real Madrid - 7 puncte
4. Inter - 5 puncte
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo