Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

George Pușcaș, gol pentru Reading în înfrângerea cu 4-3 în fața lui Huddersfield! La pauză scorul era 3-3

Romeo Ene

Publicat 22/01/2022 la 20:48 GMT+2

George Pușcaș a reușit să înscrie din nou pentru Reading, de data aceasta în Championship, într-un meci spectaculos cu Huddersfield, în prima repriză marcându-se 6 goluri.

George Pușcaș (Reading)

Credit imagine: Getty Images

Lucas Joao a deschis scorul pentru gazde în minutul 5, iar partida urma să aibă o desfășurare incredibilă.
Huddersfield a egalat 3 minute mai târziu, prin Danel Sinani și a trecut în avatanj în minutul 15, prin golul marcat de Danny Ward, care a fost eroul meciului.
George Pușcaș s-a făcut remarcat în minutul 23, atunci când a reușit primul gol al sezonului în Championship, din pasa lui John Swift.

Reading, la retrogradare

Golul lui Pușcaș a restabilit egalitatea pentru puțin timp deoarece oaspeții au trecut din nou în avantaj, după golul înscris de același Danny Ward, în minutul 25.
A fost al doilea gol înscris de fostul atacant al lui Inter în acest sezon, după reușita din Cupa Angliei, atunci când atacantul român a reușit să marcheze după o pauză de 277 de zile.
CITEȘTE ȘI:
La fel precum în meciul din cupă, reușita lui Pușcaș nu a fost suficientă pentru ca Reading să câștige, atunci pierzând împotriva unei formații din eșaloanele inferioare ale Angliei.
Gazdele nu s-au lăsat mai prejos și au reușit egalarea înainte de fluierul final al arbitrului pentru prima repriză, prin golul înscris de Morrison, astfel, scorul pauzei era 3-3!
Danny Ward a realizat hat-trick-ul în minutul 53, înscriind golul victoriei pentru Huddersfield.
S-a terminat 4-3 pentru Huddersfield, care se află pe locul 6 în Championship, cu 44 de puncte după 28 de etape. Locurile 3,4,5 și 6 se califică în play-off-ul pentru promovarea în Premier League.
De cealată parte, echipa lui George Pușcaș este pe locul 21, primul deasupra locurilor retrogradabile, cu 22 de puncte, cu 3 mai mult față de Peterborough, dar și cu 2 meciuri în plus.
Este cotat de site-ul Transfermarkt la 2,5 milioane de euro.
George Pușcaș, ironizat de fanii lui Reading
Lipsa de eficacitate a lui Pușcaș în ultimele luni i-a făcut pe fanii lui Reading să-și piardă răbdarea cu atacantul de 25 de ani. Mai mult, unii dintre suporteri îl ironizează zilnic pe român.
Pușcaș a ajuns la Reading în 2019, dar după un prim sezon foarte bun, nivelul său a scăzut constant. Forma slabă a românului i-a determinat pe șefii clubuluisă apeleze în plin sezon la Andy Caroll, un atacant care nu mai jucase din stagiunea trecută și care a acceptat un contract pe numai două luni.
Fotbalul italian l-ar putea ajuta pe Pușcaș să revină la forma care l-a consacrat. El a crescut în climatul din Peninsulă, unde a evoluat pentru Inter, Bari, Benevento, Novara sau Palermo înainte de a merge în Anglia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo