Fotbal

Contra: ”Suedia a fost net superioară. E una dintre cele mai mari dezamăgiri din viața mea!”

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Contra

Credit imagine: Eurosport

DeVlad Dumitrescu
15/11/2019 la 23:34

Selecționerul României, Cosmin Contra, consideră că Suedia a fost echipa net superioară în meciul de pe Arena Națională și s-a arătat extrem de dezamăgit de meciul din această seară.

”Suedia a fost mai bună, net superioară din toate punctele de vedere. Băieții au încercat, dar azi nu au putut pentru că au avut în față o echipă foarte solidă. Este cel mai slab meci de când sunt eu selecționer”, a declarat Contra la PROTV.

Întrebat fiind dacă i-a trecut prin cap să demisioneze, Contra a răspuns: ”Nu știu, eu sunt la dispoziția federației, contractul expiră în decembrie și mai avem un meci în Spania iar apoi vom vedea ce se va întâmpla”.

Romanian Liga I

Reacția lui Bergodi, după ce Craiova a ratat titlul: "După golul 2 ni s-au tăiat picioarele"

PESTE O ORĂ

”Azi ne-a bătut o echipă mai bună, trebuie să învățăm și din înfrângeri. Avem posibilitatea să ne calificăm la baraj. În prima repriză nu am reușit să ieșim din presingul lor, ei au alergat mai mult ca noi iar greșelile noastre individuale au contat. Am și făcut la antrenamente aceste tranziții foarte rapide în jumătatea adversă, dar din păcate am pierdut marcajul”, a afirmat Contra.

”Ei au fost mult mai agresivi în dueluri, nu ne-au lăsat să respirăm și din păcate am pierdut acest meci. A fost o partidă slabă și responsabilul sunt eu”, consideră selecționerul.

Romanian Liga I

Discursul lui Arlauskis, la ultimul său meci pentru CFR Cluj: "Este momentul să ne despărțim"

PESTE O ORĂ
Fotbal

CFR Cluj, campioana României pentru a 6-a oară | Titlul lui Deac

PESTE 37 MINUTE
Subiecte asemănătoare
Fotbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol