”Suedia a fost mai bună, net superioară din toate punctele de vedere. Băieții au încercat, dar azi nu au putut pentru că au avut în față o echipă foarte solidă. Este cel mai slab meci de când sunt eu selecționer”, a declarat Contra la PROTV.
Întrebat fiind dacă i-a trecut prin cap să demisioneze, Contra a răspuns: ”Nu știu, eu sunt la dispoziția federației, contractul expiră în decembrie și mai avem un meci în Spania iar apoi vom vedea ce se va întâmpla”.
”Azi ne-a bătut o echipă mai bună, trebuie să învățăm și din înfrângeri. Avem posibilitatea să ne calificăm la baraj. În prima repriză nu am reușit să ieșim din presingul lor, ei au alergat mai mult ca noi iar greșelile noastre individuale au contat. Am și făcut la antrenamente aceste tranziții foarte rapide în jumătatea adversă, dar din păcate am pierdut marcajul”, a afirmat Contra.
Cupa Mondială FIFA
GE-NI-AL! Ce le-a promis Neymar fotbaliștilor coreeni pentru a nu-l accidenta în meciul din optimi
ACUM 2 ORE
”Ei au fost mult mai agresivi în dueluri, nu ne-au lăsat să respirăm și din păcate am pierdut acest meci. A fost o partidă slabă și responsabilul sunt eu”, consideră selecționerul.
Cupa Mondială FIFA
Omagiu emoționant adus lui Pele după calificarea Braziliei în sferturile Cupei Mondiale din Qatar
ACUM 3 ORE
Cupa Mondială FIFA
Discurs de învingător al selecționerului Japoniei, după eliminare: "Viitorul ne aparține!"
ACUM 3 ORE