”Suedia a fost mai bună, net superioară din toate punctele de vedere. Băieții au încercat, dar azi nu au putut pentru că au avut în față o echipă foarte solidă. Este cel mai slab meci de când sunt eu selecționer”, a declarat Contra la PROTV.
Întrebat fiind dacă i-a trecut prin cap să demisioneze, Contra a răspuns: ”Nu știu, eu sunt la dispoziția federației, contractul expiră în decembrie și mai avem un meci în Spania iar apoi vom vedea ce se va întâmpla”.
”Azi ne-a bătut o echipă mai bună, trebuie să învățăm și din înfrângeri. Avem posibilitatea să ne calificăm la baraj. În prima repriză nu am reușit să ieșim din presingul lor, ei au alergat mai mult ca noi iar greșelile noastre individuale au contat. Am și făcut la antrenamente aceste tranziții foarte rapide în jumătatea adversă, dar din păcate am pierdut marcajul”, a afirmat Contra.
Fotbal
Jucătorul lui Rangers de care s-au îndrăgostit fanii lui Real! "Luați-l în locul lui Mbappe"
ACUM 4 ORE
”Ei au fost mult mai agresivi în dueluri, nu ne-au lăsat să respirăm și din păcate am pierdut acest meci. A fost o partidă slabă și responsabilul sunt eu”, consideră selecționerul.
Tokyo 2020
Reacția lui Gheorghe Hagi după înfrângerea categorică a României la Jocurile Olimpice
ACUM 4 ORE
Fotbal
Ianis Hagi, titular în victoria lui Rangers în fața lui Real Madrid! Fanii, impresionați de român
ACUM 4 ORE