Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico Madrid s-a calificat în semifinalele Cupei Regelui. Griezmann a alunecat la penalty, Moldovan a fost rezervă

Maria Olteanu

Publicat 26/01/2024 la 00:38 GMT+2

Atletico s-a calificat joi seara în semifinalele Cupei Regelui, după un succes la limită, 1-0, pe teren propriu, cu Sevilla. Horațiu Moldovan a fost pentru prima dată pe lista noii sale echipe.

Los jugadores del Atlético de Madrid celebrando el pase a semifinales de Copa del Rey 2024.

Credit imagine: Getty Images

Atletico Madrid și Sevilla s-au întâlnit joi seara, pe Metropolitano, într-o partidă contând pentru sferturile de finală ale Cupei Regelui.
Gazdele, cu Horațiu Moldovan inclus pentru prima dată pe lista lui Simeone, au câștigat la limită, 1-0, și au avansat în careul de ași al competiției, acolo unde deja ajunseseră Real Sociedad, Mallorca și Bilbao.
Griezmann a ratat un penalty într-o manieră stupidă, după ce a alunecat în momentul execuției, însă, chiar și așa, gazdele au sărbătorit la final victoria și calificarea în fața propriilor fani.
Prima repriză s-a terminat fără gol marcat, după execuția complet ratată a francezului, de la punctul cu var, în minutul 26.
Griezmann a marcat în partea a doua a întâlnirii în minutul 60, dar reușita sa a fost anulată pentru semnalizarea unei poziții neregulamentare. În minutul 68, Memphis Depay a marcat și el, dar și acest gol a fost anulat.
Până la urmă, Depay a înscris golul victoriei în minutul 79. Sevilla a sperat că poate împinge meciul în prelungiri, după ce arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri în minutul 90+5. Chemat să revadă la margine faza, acesta a întors decizia, iar partida s-a terminat cu victoria noii echipe a lui Horațiu Moldovan, 1-0, care se califică în semifinale.
Mai departe, în penultimul act al competiției, Atletico se va duela cu Mallorca, echipă care a trecut în sferturi de liderul din La Liga, Girona, cu scorul 3-2.

Atletico Madrid - Sevilla, echipele de start

  • Atletico Madrid: Oblak – Molina, Gimenez, Hermoso, Lino – Witsel – De Paul, Koke, Saul – Morata, Griezmann
  • Rezerve: Moldovan, Gomis, Soyuncu, Savid, Reinildo, Llorente, Riquelme, Barrios, Depay, Correa
  • Antrenor: Diego Simeone
  • Sevilla: Sevilla: Nyland – Marcao, Sergio Ramos, Nianzou - Navas, Soumare, Sow, Oliver Torres, Pedrosa – Ocampos, Romero
  • Rezerve: Dmitrovic, Flores, Acuna, Agoume, Bade, Jorda, Juanlu, Lamela, Mir, Rakitic, Suso
  • Antrenor: Quique Sanchez Flores
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo