Craiova a început foarte bine partida de pe ”Ion Oblemenco” și a punctat de două ori în primele 30 de minute. Cel care a deschis scorul a fost Valentin Mihăilă, care a marcat în urma unui corner executat din partea stângă. Gazdele și-au mărit ecartul la două goluri în urma unei lovituri de pedeapsă. Andrei Ivan a obținut penalty-ul, iar mijlocașul Alexandru Cicâldău a transformat și a făcut 2-0.
Botoșani a redus din diferență în minutul 39. Reagy Ofosu l-a învins pe portarul Laurențiu Popescu cu un șut de la marginea careului. În partea a doua, Craiova a cedat inițiativa, iar echipa antrenată de Marius Croitoru s-a aflat, în marea majoritate a timpului, la controlul jocului. Nu a fost suficient însă, pentru că oamenii de atac nu au putut să concretizeze oportunitățile create. În cele din urmă, la ultima fază de poartă importantă, Craiova a marcat din nou. În minutul 90+3, Bogdan Vătăjelu, intrat pe teren pe final, a închis tabela la 3-1.
Echipele de start:
Ligue 1
Singurul fotbalist mai trist decât Messi, la PSG: "Nu mai știe să zâmbească!"
ACUM 18 MINUTE
Craiova: Popescu - Vlădoiu, Bălaşa, Tiago Ferreira, Bancu - Zakaric, Cicâldău, Qaka - Bărbuţ, Ivan, Mihăilă
Antrenor: Victor Pițurcă
Botoșani: Pap - Haruţ, Miron, Chindriş, Ţigănaşu - Papa, J. Rodriguez - Ashkovski, Ebenhofer, Ofosu - Andronic
Antrenor: Marius Croitoriu
Craiova rămâne, în urma succesului, în plasa liderului CFR Cluj. Patru puncte o despart de ardeleni, fiind, pentru moment, pe locul secund. Botoșani se află la cota de 26 de puncte, iar prezența în play-off este pusă sub semnul întrebării. Are 26 de puncte, la patru distanță de locul șase, FCSB.
Mediafax
Fotbal
Cum a devenit Xavi favoritul numărul unu la banca Barcelonei. Laporta a ridicat "blocada"
ACUM 39 MINUTE
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 2 ORE