Fostul atacant al lui Liverpool și al naționalei Angliei și-a amintit de momentul în care l-a întâlnit pe Ronaldo Nazario și i-a cerut să facă o poză împreună.
Crouch a plecat cu poza salvată, dar cu regretul că "partenerul său ideal din atac" nu știa cine este:
"Partenerul meu ideal din atac? Ronaldo Nazario. Nu sunt sigur dacă stilurile noastre s-ar fi potrivit, dar 90 de minute alături de el cu siguranță mi-ar fi prins foarte bine. L-am întâlnit o singură dată. Eram în vacanță în Ibiza și l-am văzut pe plajă.
Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 36 MINUTE
Șansele să fac o poză cu el erau prea bune ca să ratez ocazia, așa că m-am dus la el. Speram să spună: 'Oh, tu ești Crouch!', dar n-a avut nici cea mai vagă idee cine eram. Am făcut poza și am plecat, fără ca el să afle că și eu eram fotbalist.", a povestit Crouch, pentru Daily Mail.

Ronaldo, de două ori campion mondial

Ronaldo Luís Nazário de Lima, cunoscut simplu ca Ronaldo și supranumit "El Fenomeno" a avut o carieră extraordinară, reușind să câștige de 2 ori Campionatul Mondial alături de naționala Braziliei.
Cu un CV impresionant (Barcelona, Real, Inter, Milan), Ronaldo a rămas în istorie drept unul dintre cei mai mari atacanți din istoria fotbalului, iar uneori chiar și ceilalți jucători vin la el ca să facă o poză.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM 2 ORE