Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe sau Pogba? Deschamps poate fi pus să aleagă dintre cei doi, în urma unui scandal imens

Eurosport
DeEurosport

Publicat 30/08/2022 la 11:43 GMT+3

Didier Deschamps poate fi pus într-o situație complicată înainte de startul Cupei Mondiale 2022. Relația dintre Mbappe și Paul pogba este tot mai tensionată după dezvăluirile lui Mathias, fratele fotbalistului de la Juventus.

Paul Pogba and Kylian Mbappé.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Situație bizară în naționala Franței. Mathias, fratele lui Paul Pogba a promis că va face dezvăluiri bombă în legătură cu jucătorul de la Juventus, dar și cu Kylian Mbappe. Mathias îl acuză pe fratele său că are legături cu vrăjitoria și că ar fi aranjat un blestem prin care Mbappe să aibă de suferit.
Cei doi frați ar fi avut o ceartă gravă la începutul acestui an, iar Mathias caută răzbunare. Până acum, fratele lui Paul Pogba era o prezență constantă la meciurile naționalei Franței, dar a lipsit în ultimele dăți.
Paul a declarat că fratele său că a încercat să îi extragă din conturi suma de 13 milioane de euro. Mathias nu s-a lăsat mai prejos și face acuzații grave.
"Paul, ai vrut să mă faci să tac și să mă trimiți în închisoare. Spre deosebire de tine, eu am și destule dovezi, care să susțină ceea ce spun. Îți mai spun un lucru: nu e bine să manipulezi oamenii. Nu e vorba de bani. M-ai lăsat la greu și acum faci pe nevinovatul. Nu există un trădător mai mare decât tine pe acest pământ. Kylian, cu tine nu am nimic, doar că Paul se dă un mare musulman, când el e băgat adânc în vrăjitorie", spunea Mathias în mediul online.
Citește și:

Deschamps are bătăi de cap înaintea Cupei Mondiale

Dacă Mathias Pogba va aduce dovezi și se va vedea că Paul a fost la vrăjitori pentru a-l blestema pe Mbappe, atunci lucrurile pot deveni grave în naționala Franței. Deschamps poate fi pus să aleagă între Pogba și Mbappe, cu puțin timp înainte de startul Mondialului din Qatar, anunță L'Equipe.
Ambii jucători sunt exponențiali pentru națională. Chiar dacă Franța are o mulțime de variante pentru a-l înlocui pe oricare dintre cei doi, absența unuia poate fi extrem de dăunătoare. Asta pentru că ambii sunt văzuți ca niște adevărate staruri, iar simpla lor prezență poate să ajute la moralul și psihicul echipei. Cert e că Franța se confruntă iar cu un scandal între doi fotbaliști de națională, după ce la precedentul - între Benzema și Valbuena - starul lui Real Madrid a pierdut naționala pentru mai mulți ani.
Mondialul va începe pe data de 20 noiembrie, iar Franța a fost repartizată în grupa D. Danemarca, Tunisia și Australia se vor duela cu naționala "Cocoșului Galic", la prima ediție a Cupei Mondiale care nu se dispută pe timp de vară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo