Articol scris de Dani Morar
Situație bizară în naționala Franței. Mathias, fratele lui Paul Pogba a promis că va face dezvăluiri bombă în legătură cu jucătorul de la Juventus, dar și cu Kylian Mbappe. Mathias îl acuză pe fratele său că are legături cu vrăjitoria și că ar fi aranjat un blestem prin care Mbappe să aibă de suferit.
Cei doi frați ar fi avut o ceartă gravă la începutul acestui an, iar Mathias caută răzbunare. Până acum, fratele lui Paul Pogba era o prezență constantă la meciurile naționalei Franței, dar a lipsit în ultimele dăți.
Ligue 1
Mbappe a făcut "lista de cumpărături" la PSG! Cei 4 fotbaliști pe care i-a cerut pe Parc des Princes
ACUM 6 MINUTE
Paul a declarat că fratele său că a încercat să îi extragă din conturi suma de 13 milioane de euro. Mathias nu s-a lăsat mai prejos și face acuzații grave.
"Paul, ai vrut să mă faci să tac și să mă trimiți în închisoare. Spre deosebire de tine, eu am și destule dovezi, care să susțină ceea ce spun. Îți mai spun un lucru: nu e bine să manipulezi oamenii. Nu e vorba de bani. M-ai lăsat la greu și acum faci pe nevinovatul. Nu există un trădător mai mare decât tine pe acest pământ. Kylian, cu tine nu am nimic, doar că Paul se dă un mare musulman, când el e băgat adânc în vrăjitorie", spunea Mathias în mediul online.
Citește și:

Deschamps are bătăi de cap înaintea Cupei Mondiale

Dacă Mathias Pogba va aduce dovezi și se va vedea că Paul a fost la vrăjitori pentru a-l blestema pe Mbappe, atunci lucrurile pot deveni grave în naționala Franței. Deschamps poate fi pus să aleagă între Pogba și Mbappe, cu puțin timp înainte de startul Mondialului din Qatar, anunță L'Equipe.
Ambii jucători sunt exponențiali pentru națională. Chiar dacă Franța are o mulțime de variante pentru a-l înlocui pe oricare dintre cei doi, absența unuia poate fi extrem de dăunătoare. Asta pentru că ambii sunt văzuți ca niște adevărate staruri, iar simpla lor prezență poate să ajute la moralul și psihicul echipei. Cert e că Franța se confruntă iar cu un scandal între doi fotbaliști de națională, după ce la precedentul - între Benzema și Valbuena - starul lui Real Madrid a pierdut naționala pentru mai mulți ani.
Mondialul va începe pe data de 20 noiembrie, iar Franța a fost repartizată în grupa D. Danemarca, Tunisia și Australia se vor duela cu naționala "Cocoșului Galic", la prima ediție a Cupei Mondiale care nu se dispută pe timp de vară.
Ligue 1
Rareș Ilie, dezvăluiri despre transferul în Franța! Ce își dorește de la duelul cu PSG
ACUM 18 ORE
Fotbal
Messi și Neymar cu pasele, Kylian Mbappe cu golurile. Analiza jocului atacantului francez
ACUM 20 ORE