Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pogba, amenințat de fratele său cu dezvăluiri șocante! Starul lui Juventus acuză că e șantajat

Nicu Savin

Actualizat 29/08/2022 la 08:53 GMT+3

Paul Pogba se află în plin proces de recuperare după accindetare suferită în pre-sezon, dar starul lui Juventus este înconjurat de probleme și în viața particulară. Unul dintre frații săi a postat un videoclip pe site-urile de socializare, în care a spus că în scurt timp va face o serie de dezvăluiri șocante despre mijlocaș, dar și despre Kylian Mbappe. Pogba s-a apărat, însinuând că este șantajat

Paul et Mathias Pogba après la finale de la Coupe du monde à Moscou

Credit imagine: Getty Images

Paul Pogba a revenit în acestă vară la Juventus, dar nu a apucat să joace vreun meci oficial. Mijlocașul a suferit o accindetare severă în pre-sezon, care pune sub semnul întrebării chiar prezența sa la Campionatul Mondial din Qatar.
Dar problemele lui Pogba nu sunt numai de natură sportivă, ci îi afectează și viața privată. În ultimele luni, mijlocașul ar fi fost supus șantajului de către o bandă organizată, formată din fratele său, Mathias, și câțiva prieteni din copilărie. Aceștia ar fi nemulțumiți că fotbalistul a uitat de ei după ce a devenit super-star și nu-i ajută financiar. În luna martie, în perioada în care naționala Franței a jucat două partide amicale, Pogba ar fi fost dus într-un apartament din Paris și amenințat cu o armă de către grupul infractor, care i-a cerut 13 milioane de €.
Speriat evident, Pogba a depus o plângere la poliție, iar autoritățile au demarat o anchetă. Conform France Info, amenințările la adresa lui Pogba au continuat, atât la Manchester, cât și la Torino, iar poliția italiană, franceză și engleză conlucrează la ancheta aflată în desfășurare.
Citește și:

Paul Pogba, amenințat de fratele său cu dezvăluiri care îi vor afecta imaginea

Cazul ar putea deveni exploziv în următoarele zile, deoarece Mathias Pogba a anunțat că pe 1 septembrie va face o serie de dezvăluiri care îi vor afecta imaginea lui Paul Pogba. În plus, Kylian Mbappe va și el subiectul dezvăluirilor, care vor crea haos, conform spueselor lui Mathias Pogba. În presa franceză au apărut informații că Pogba ar fi angajat un vrăjitor african pentru a-l destabiliza pe Mbappe, lucru dezmințit de starul lui PSG.
"Vă anunț că voi face curând dezvăluiri despre fratele meu și avocata lui, Rafaela Pimenta, cea pe care o consideră a doua sa mamă. În acest moment fratele meu se recuperează după o accidentare, cu scopul de a participa la Cupa Mondială.
Fac acest videoclip deoarece consider că publicul francez, italian și englez, dar și echipa națională a Franței, sponsorii, coechipierii și clubul său, merită să afle câteva lucruri, pentru a decide dacă fratele meu merită sau nu admirația, respectul și afecțiunea publicului.
Cred că ce am de spus va atrage interesul multora. În plus, vă voi spune câteva lucruri și despre Kylian Mbappe, starul fotbalului mondial, și le voi demonstra prin mărturiile unor persoane. Este foarte probabil ca toate acestea să fie explozive și să creeze mult haos. Mă gândesc că aveți multe curiozități și vreți să aflați de ce fac aceste lucruri. Totul va fi știut în scurt timp", a spus Mathias Pogba într-un videoclip care s-a viralizat pe Tik-Tok.
Reprezentanții lui Paul Pogba au reacționat imediat și au anunțat că totul este o strategie a lui Mathias pentru a-l stoarce de bani pe mijlocașul lui Juventus.
"Din păcate, postările făcute recent de Mathias Pogba nu sunt o surpriză, iar ele vin după încercări repetate de a-l stoarce de bani pe Paul Pogba. Faptele sale au fost reclamate la autoritățile italiene și franceze și nu vom mai face niciun alt comentariu cât timp anchetele sunt în desfășurare", a fost replica oferită de avocații lui Pogba.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo