Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Mi-ar plăcea să-i dau șah-mat lui Messi!" Reacția lui Ronaldo după fotografia legendară alături de marele rival

Bianca Dumitru

Publicat 21/11/2022 la 13:48 GMT+2

Cristiano Ronaldo a declarat, înainte de debutul cu Portugalia la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022, că i-ar plăcea să-i dea "șah-mat" marelui rival, Lionel Messi, făcând referire la fotografia legendară în care apar cele două staruri.

Cristiano Ronaldo in conferenza stampa nel ritiro del Portogallo - Mondiali Qatar 2022

Credit imagine: SNTV

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi sunt protagoniștii unei fotografii legendare, publicate pe rețelele de socializare cu doar câteva zile înainte de debuturile celor doi la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022.
În imaginea care s-a viralizat instantaneu, adunând zeci de milioane de like-uri, cei doi fotbaliști pot fi văzuți jucând șah pe o servietă a unei celebre case de modă.
Lionel Messi und Cristiano Ronaldo für eine Werbekampagne von Louis Vuiton | Quelle: https://twitter.com/LouisVuitton
Făcând referire la acea fotografie, starul portughez a declarat că i-ar plăcea să îl învingă pe marele său rival, Lionel Messi. Ronaldo a explicat și că acea imagine publicitară este "o mândrie", ceva ce își dorea de multă vreme să facă.
"Mi-ar plăcea să-i dau șah-mat lui Messi. Ar fi frumos, indiferent dacă s-ar întâmpla la șah sau la fotbal", a declarat Cristiano Ronaldo la o conferință de presă, citat de presa din Spania.
Citește și:

CE CREDE RONALDO CU ADEVĂRAT DESPRE MESSI

Săptămâna trecută, în cadrul interviului acordat lui Piers Morgan, Cristiano Ronaldo a dezvăluit ce crede cu adevărat despre Leo Messi, după o rivalitate de lungă durată.
Portughezul a vorbit despre relația sa cu starul lui PSG și a recunoscut că îl admiră pe fotbalistul care a rescris istoria la Barcelona. Ronaldo a spus despre marele său că este un "jucător uimitor", insistând că există un nivel profund de respect între cele două legende ale fotbalului, care sunt recunoscute în toată lumea ca fiind cei mai buni fotbaliști ai generației lor.
"Un jucător uimitor, este magic, de top... Ca persoană, împărțim scena 16 ani, imaginați-vă, 16 ani. Am o relație grozavă cu el. Nu suntem prieteni apropiați. Nu e tipul care vine la mine acasă, cu care vorbesc la telefon, nu e așa, dar pentru mine e ca un coleg de echipă.
Este un tip pe care îl respect foarte mult pentru modul în care vorbește mereu despre mine. Chiar și soția lui sau soția mea, prietena mea, întotdeauna se respectă și sunt amândouă din Argentina.
Prietena mea este din Argentina. Așa că e bine. Ce am de gând să spun despre Messi? Este un tip grozav care face lucruri grozave pentru fotbal", a declarat Cristiano Ronaldo.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo