Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Son, în lacrimi, după eșecul Coreei de Sud la Mondial! Incredibil ce făcea un antrenor al Ghanei

Nicu Savin

Publicat 28/11/2022 la 19:17 GMT+2

Heung Min Son a fost devastat după ce Coreea de Sud a pierdut cu 3-2 în fața Ghanei la Cupa Mondială din Qatar. Starul lui Spurs a izbucnit în lacrimi la finalul partidei, dar unul dintre secunzii selecționerului africanilor, Otto Addo, nu a ținut cont de "drama" sud-coreeanului și și-a făcut un selfie cu acesta.

Heung Min Son a plâns după eșecul Coreei de Sud în fața Ghanei, la Cupa Mondială din Qatar

Credit imagine: Eurosport

Coreea de Sud și-a compromis în mare măsură șansele la calificarea în optimile Cupei Mondiale, după ce a pierdut cu 3-2 în fața Ghanei. Asiaticii au revenit de la 0-2 și au egalat, dar "Stelele Negre" au reușit să mai marcheze o dată și apoi s-au apărat eroic până la final.
Hueung Min Son a fost extrem de afectat de eșecul suferit și a început să plângă pe teren la finalul partidei. Starul sud-coreenilor a plâns și spre drumul către vestiare, iar imaginile cu el s-au viralizat repede în meciul online.

Heung Min Son, devastat de înfrângerea Coreei de Sud în fața Ghanei

Son a fost consolat de selecționerul Paulo Bento, dar starul de la Spurs l-a bruscat ușor, semn că durerea era mult prea mare. Imediat, jucătorii ghanezi și membrii staff-ului tehnic l-au compătimit și ei pe cel mai bun jucători sud-coreean, dar un moment hilar a avut loc chiar pe teren.
Unul dintre secunzii selecționerului Ghanei, Otto Addo, nu a ținut cont de clipele de frustrare prin care trecea Son și a ținut să-și facă un selfie cu acesta. Cel mai probabil, ghanezul îl apreciază foarte mult pe Son și de aceea a fost atât de insistent să aibă o amintire cu el de pe cea mai importantă scenă a fotbalului mondial.
În urma rezultatului de azi, Coreea de Sud rămâne cu un singur punct și este aproape eliminată din competiție, dar va păstra o fărâmă de speranță indiferent de scorul partidei dintre Portugalia și Uruguay. În schimb, Ghana depinde numai de ea pentru a accede în optimi. O victorie cu Uruguay în ultima etapă ar duce reprezentativa africană în fazele eliminatorii. Va fi și un prilej de revanșă pentru ghanezi, care în 2010 au fost eliminați dramatic de Uruguay în sferturi, după executarea loviturilor de departajare, meci în care au ratat un penalty în minutul 120.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din sau .
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo