După înfrângerea cu Fenerbahce la scor de neprezentare, fostul antrenor al CFR-ului a sunat adunarea şi şi-a motivat jucătorii excelent în perspectiva duelului cu locul 4 din Turcia (Alanyaspor e imediat sub trioul care se bate la titlu - Fenerbahce, Galatasaray și Beșiktaș).
După o primă repriză echilibrată, în care a cedat posesia încercând să puncteze pe contra-atac, Kayserispor a deschis scorul prin Maglica.
În ciuda faptului că adversara a fost mai prezentă în joc, ocaziile mari la poarta lui Alemdar au întârziat să apară, iar "Super Dan" se gândea cu siguranţă că poate obţine o victorie mare.
Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
23/09/2021 LA 16:47

Kayserispor, urmărită de ghinion

Din păcate pentru Kayserispor, Cristi Săpunaru a fost extrem de neinspirat în intrările sale. După ce a primit un galben în minutul 70, internaţionalul român a avut o nouă intervenţie dură după 7 minute, iar arbitrul s-a văzut nevoit să îi acorde cartonaşul roşu.
Intarea lui Săpunaru care a dus la al doilea cartonaş galben pentru român.
Imediat după eliminarea lui Săpunaru, defensiva lui Kayserispor a cedat, iar oaspeţii au egalat prin Tzavellas. Pe final, Alanyaspor a forţat golul victoriei, dar defensiva antrenorului român a rezistat, chiar dacă echipa evolua în "10".
Kayserispor a fost urmărită de ghinion, golul primit venind după o deviere norocoasă, care l-a derutat pe goal-keeper.
Grație acestui rezultat, Kayserispor a ajuns la 23 de puncte, dar rămâne în zona retrogradării. Erzurum, prima formație care se află în acest moment sub linie, are 21 de puncte și același număr de jocuri cu formația lui "Super Dan".
Turkish Süper Lig
Program special pentru Moruțan la Galatasaray! Ce i-a pregătit Terim pentru a-l pune la punct
21/09/2021 LA 14:28
Romanian Liga I
Șumudică, doar 24 de ore fără contract! Fostul antrenor de la CFR se poate întoarce în Turcia
29/08/2021 LA 07:50