După înfrângerea cu Fenerbahce la scor de neprezentare, fostul antrenor al CFR-ului a sunat adunarea şi şi-a motivat jucătorii excelent în perspectiva duelului cu locul 4 din Turcia (Alanyaspor e imediat sub trioul care se bate la titlu - Fenerbahce, Galatasaray și Beșiktaș).
După o primă repriză echilibrată, în care a cedat posesia încercând să puncteze pe contra-atac, Kayserispor a deschis scorul prin Maglica.
În ciuda faptului că adversara a fost mai prezentă în joc, ocaziile mari la poarta lui Alemdar au întârziat să apară, iar "Super Dan" se gândea cu siguranţă că poate obţine o victorie mare.
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35

Kayserispor, urmărită de ghinion

Din păcate pentru Kayserispor, Cristi Săpunaru a fost extrem de neinspirat în intrările sale. După ce a primit un galben în minutul 70, internaţionalul român a avut o nouă intervenţie dură după 7 minute, iar arbitrul s-a văzut nevoit să îi acorde cartonaşul roşu.
Intarea lui Săpunaru care a dus la al doilea cartonaş galben pentru român.
Imediat după eliminarea lui Săpunaru, defensiva lui Kayserispor a cedat, iar oaspeţii au egalat prin Tzavellas. Pe final, Alanyaspor a forţat golul victoriei, dar defensiva antrenorului român a rezistat, chiar dacă echipa evolua în "10".
Kayserispor a fost urmărită de ghinion, golul primit venind după o deviere norocoasă, care l-a derutat pe goal-keeper.
Grație acestui rezultat, Kayserispor a ajuns la 23 de puncte, dar rămâne în zona retrogradării. Erzurum, prima formație care se află în acest moment sub linie, are 21 de puncte și același număr de jocuri cu formația lui "Super Dan".
Romanian Liga I
Denis Alibec s-a întors în SuperLigă! A semnat un contract valabil un an
13/07/2022 LA 16:33
Fotbal
Alibec, savuros când a fost pus să-i caracterizeze într-un cuvânt pe Șumudică, Petrescu și Hagi
29/06/2022 LA 11:58