La finalul acestei săptămâni, Manchester City ar putea fi desemnată campioană în Premier League (este doar o chestiune de timp) după partida cu Chelsea, iar în La Liga s-ar putea modifica semnificativ calculele pentru trofeu. FC Barcelona - Atletico Madrid, Juventus - AC Milan, City - Chelsea și Real Madrid - Sevilla sunt partidele care vor aduna milioane de microbiști în fața televizoarelor.
În cele ce urmează, vă prezentăm pe scurt detalii despre meciurile de 5 stele împreună cu câteva din cele mai populare ponturi la pariuri. Acestea pot fi plasate la cotele excelente la agenția de pariuri Unibet, care transmite gratuit (pentru clienții ce au o balanță pozitivă a contului sau au plasat pariuri recent) 3 din cele 4 partide. Transmisiunile live de la Unibet TV sunt disponibile pe desktop și pe mobil.

FC Barcelona vs. Atletico Madrid, sâmbătă, 8 mai, 17:15

Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
ACUM 9 ORE
Lider în campionatul Spaniei, Atletico Madrid joacă pentru a-și apăra poziția, însă întâlnește una dintre principalele contracandidate la titlu, FC Barcelona, chiar pe terenul acesteia. Atletico are un avantaj fragil în clasament – doar 2 puncte mai sus față de Barcelona și Real Madrid.
În acest meci, ambele echipe sunt foarte motivate să se impună, mai ales gazdele ar avea nevoie de victorie, în timp ce teoretic Atletico nu ar fi foarte dezavantajată nici de un rezultat de egalitate. Analizând ultimele 3 jocuri directe Barcelona vs. Atletico Madrid, observăm că în 2 dintre acestea s-au marcat cel puțin 3 goluri și ambele echipe au înscris. Istoria are șanse să se repete, deci merită atenție selecția Ambele marchează și peste 2.5 goluri, la o cotă de 2.10 disponibilă în secțiunea Pariuri Combo Unibet.
https://i.eurosport.com/2021/05/08/3128449.jpg

Manchester City vs. Chelsea, sâmbătă, 8 mai, 19:30

În Premier League se joacă... finala UEFA Champions League! Și asta pentru că protagonistele meciului Manchester City – Chelsea din acest week-end sunt echipele calificate în finala celei mai importante competiții europene de fotbal pentru cluburi. Până la marele eveniment din 29 mai, iată că avem posibilitatea de a asista la o avanpremieră.
Desigur că Manchester City ar fi favorită prin poziția din clasament (lider autoritar, cu 13 puncte avans), însă trebuie să privim și motivația celor două echipe. Pentru Manchester City, ar putea fi mai degrabă un meci de studiere a adversarului din Finala Ligii Campionilor. De asemenea, o victorie ar însemna câștigarea titlului în mod matematic.
În schimb, pentru Chelsea (11 meciuri consecutive fără înfrângere în deplasare), este vorba despre puncte câștigate pentru a rămâne pe loc eligibil în clasamentul Premier League pentru sezonul viitor de Champions League. Pont pariuri online: Chelsea nu pierde – cotă 1.94 la Unibet.
https://i.eurosport.com/2021/05/08/3128454.jpg

Juventus vs. AC Milan, duminică, 9 mai, 21:45

Juventus și AC Milan joacă pentru locurile de Liga Campionilor, în condițiile în care Inter este deja desemnată campioană în Serie A. Acum, Juventus și AC Milan sunt la egalitate de puncte, pe locurile 3 și 4. Este un derby de tradiție în Italia, iar gazdele sunt favorite, având statisticile de partea lor: s-au impus în 8 din ultimele 10 întâlniri directe cu AC Milan.
O altă informație relevantă pentru pasionații de pariuri fotbal: în nouă din precedentele zece meciuri dintre cele două echipe s-au înscris cel mult 4 goluri. Astfel, se poate paria cu șanse mari de reușită pe victorie Juventus și sub 4.5 goluri, la o cotă de 2.12 disponibilă în secțiunea Pariuri Combo Unibet.
https://i.eurosport.com/2021/05/08/3128457.jpg

Real Madrid vs. FC Sevilla, duminică, 9 mai, 22:00

Real Madrid este un adversar de temut pentru orice echipă, iar cei de la Sevilla nu au experiențe prea plăcute în ultimele întâlniri cu formația din capitala Spaniei. Real s-a impus în ultimele 4 jocuri directe și are toate motivele să câștige și acum – cotă 2.08 la Unibet.
Sevilla a dovedit în ultimii ani că este o formație puternică, dar acum cele 6 puncte distanță de locul 1 par prea mult pentru a mai putea fi recuperate în lupta pentru titlu în La Liga. Real Madrid este la doar 2 puncte sub lider și are mult mai multe speranțe la trofeu.
https://i.eurosport.com/2021/05/08/3128459.jpg
Toate cotele menționate mai sus au fost selectate din oferta Unibet, care chiar în această perioadă derulează și o campanie promoțională cu premii constând în gadgeturi de top și alte extra beneficii. Participarea nu este condiționată decât de îndeplinirea unor condiții de rulaj – pariurile de minim 25 RON plasate pe unibet.ro și în aplicația Unibet în condițiile prevăzute de regulamentul campaniei oferă șanse la tragerile la sorți.
O altă noutate la Unibet este și funcția Betstream Live, care permite utilizatorilor să profite rapid de fiecare schimbare a cotelor chiar în timp ce urmăresc live evenimente sportive.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
ACUM 13 ORE
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56