Edi Iordănescu a declarat, joi seara, că a purtat discuții cu oficialii Federației Române de Fotbal pentru posibilitatea de a prelua naționala de fotbal a României, urmând a fi urmașul lui Mirel Rădoi la cârma naționalei. Totuși, fostul antrenor al lui FCSB nu a primit o ofertă concretă pentru a deveni noul selecționer al României.
"Au fost anumite discuții principiale, dar am văzut că lucrul ăsta nu s-a întâmplat doar cu mine. În ultima perioadă am văzut că au avansat anumite discuții cu Loți (n.r Boloni), care are aprecierea mea totală. O să vă dezamăgesc, dar nu prea am ce să vă spun", a spus Edi Iordănescu la Digi Sport.

Edi Iordănescu, pregătit să preia naționala României

Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
ACUM 16 ORE
"Eu am o discuție care este în afara țării, singurul lucru concret despre care pot să vorbesc. Am o relație bună cu Mihai Stoichiță și am vorbit despre echipa națională, dar nimic mai mult", a completat Iordănescu. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani discută acum pentru preluarea unei echipe din zona Golfului. "Sunt în niște discuții avansate în străinătate. Nu pot spune că am un acord, dar sunt discuții avansate și propunerea este pe placul meu".Edi Iordănescu este liber de contract din luna noiembrie a anului trecut, când s-a despărțit de FCSB.
Iordănescu a spus recent că el se consideră pregătit să devină selecționer, având experiență în Liga 1, unde a obținut rezultate foarte bune atât la CFR Cluj, cu care a câștigat un titlu, cât și pe banca roș-albaștrilor. Edi Iordănescu a punctat că echipa națională are nevoie de un antrenor puternic și a spus că este conștient că FRF are variante mai experimentate decât el, numindu-i, printre alții, pe Gică Hagi, Cosmin Olăroiu sau Mircea Lucescu.
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28
Fotbal
Edi Iordănescu nu ar spune 'nu' echipei naționale! "Am acumulat o anumită experiență care mă ajută"
12/01/2022 LA 10:47