Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Robben a revenit pe teren, după 15 luni! Cât a rezistat fostul jucător al lui Bayern Munchen

Cosmin Cioboata

Publicat 22/08/2020 la 22:26 GMT+3

Arjen Robben a bifat primul meci în tricoul lui Groningen, după revenirea în fotbal. Fostul jucător al lui Bayern Munchen, de 8 ori campion în Bundesliga, a jucat numai 31 de minute în partida amicală împotriva lui Almere.

Arjen Robben, jucătorul lui Groningen

Credit imagine: SID

La 36 de ani, Robben a revenit la echipa care l-a crescut. Înainte de startul noului sezon din Olanda, Groningen a disputat mai multe meciuri de pregătire. Astăzi, fostul internațional a bifat prima apariție, după o pauză de un an și 3 luni.
Ultimul meci disputat de Robben fusese în mai 2019, în finala Cupei Germaniei, câștigată categoric de Bayern în fața lui RB Leipzig, scor 3-0.
Astăzi, Robben a fost înlocuit după 31 de minute cu Lundqvist, la scorul de 1-0 pentru Almere, o altă formație din Olanda. Chiar jucătorul intrat în locul lui Robben a marcat golul egalizator, iar meciul s-a încheiat 1-1.
"Sunt fericit pentru primele mele minute.", a scris Arjen Robben, pe contul de Twitter.

Robben, 10 ani petrecuți la Bayern Munchen

Robben a evoluat în cea mai mare parte a carierei la Bayern Munchen (2009-2019), alături de care a cucerit 20 de trofee, printre care se numără 8 titluri în Bundesliga și o Ligă a Campionilor (2013). De-a lungul timpului, atacantul olandez a mai jucat la PSV, Chelsea și Real Madrid.
Robben a făcut performanță și la naționala Olandei, alături de care a ajuns până în finala Campionatului Mondial din 2010, pierdută în extra-time, împotriva Spaniei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo