Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simon Kjaer a luat 3 decizii demne de un adevărat specialist, în momentul dramei trăite de Eriksen

Nicu Savin

Actualizat 13/06/2021 la 01:48 GMT+3

Simon Kjaer a fost printre cei mai lucizi oamenii în momentul în care Christian Eriksen s-a prăbușit pe gazon. Fundașul danez a luat 3 decizii demne de un adevărat specialist în decurs de doar câteva minute, contribuind esențial la stabilizarea stării lui Eriksen.

Simon Kjaer

Credit imagine: Getty Images

Momentele dramatice cu danezul Christian Eriksen căzut la pământ și resuscitat de medici au făcut înconjorul lumii în ultimele ore. Din fericire, starea mijlocașului de 29 de ani este stabilă, iar medicii care au intervenit merită toată aprecierea.
Până la medici însă, un jucător din naționala Danemarcei trebuie felicitat pentru felul în care a acționat în acele momente cu adevărat dramatice. Este vorba despre Simon Kjaer (32 de ani), care era în apropierea lui Eriksen și care i-a acordat primul ajutor colegului său.
Kjaer a acționat ca un adevărat specialist, luând într-un interval scurt mai multe decizii extrem de potrivite. Conform specialiștilor care au urmărit imaginile, fundașul lui Milan i-a eliberat căile respiratorii lui Eriksen și l-a așezat pe acesta într-o poziție potrivită până când medicii au sosit în acel loc al terenului.

Simon Kjaer, reacție de adevărat specialist în momentul dramatic trăit de Eriksen

Luciditatea lui Kjaer a fost ieșită din comun, iar acesta a continuat să aibă o prezență de spirit extraordinară. Camerele TV erau ațintite înspre locul nefericitului eveniment, dar Kjaer a avut ideea ca jucătorii să formeze un zid în jurul lui Eriksen, pentru ca imaginile dramatice să nu mai poată fi transmise.
Nu în ultimul rând, Kjaer a fost primul jucător care a încercat să o calmeze pe soția lui Eriksen, care a coborât pe gazon și era vizibil afectată, un alt moment în care producătorii au fost total neinspirați, mutând camerele pe aceasta.
Așadar, unul dintre eroii serii de la Copenhaga a fost Simon Kjaer, care într-un moment în care majoritatea oamenilor își pierd cumpătul a reușit să rămână lucid și a luat cele mai bune decizii, contribuind esențial la stabilizarea stării de sănătate a lui Christian Eriksen.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo