Scene incredibile aseară la partida câștigată de Sparta Praga cu 1-0 în fața lui Rangers. Fanii gazdelor nu au avut voie în tribune, după ce l-au abuzat rasial pe Aurelien Tchouameni, de la Monaco. Clubul a făcut apel la UEFA și a adus copii sub 14 ani pe stadion, însă rezultatul a fost același.
Anul trecut, Rangers și rivala lui Sparta, Slavia, s-au întâlnit în primăvara Europa League. Atunci, mijlocașul lui Gerrard l-a acuzat pe Ondrej Kudela că i-a adresat insulte rasiste, iar cehul a fost suspedant ulterior pentru 10 partide, în urma unei anchete a celor de la UEFA.
CITEȘTE ȘI:
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
GERRARD, REVOLTAT DE SCENELE DE LA SPARTA PRAGA-RANGERS! DISCURS DUR AL ANTRENORULUI LUI IANIS HAGI

Scene incredibile la Sparta Praga - Rangers

Acum, copiii cehi au avut o atitudine incredibilă și iresponsabilă, huiduinu-l pe Kamara la fiecare atingere. Mai mult, pe stadion a apărut un banner pe care scria "Kudela Team". Mijlocașul lui Rangers a cedat sub această presiune, fiind eliminat.
Englezii sunt revoltați de ce s-a întâmplat în capitala Cehiei, iar avocatul lui Kamara, Aamer Anwar a cerut măsuri dure din partea UEFA.
"E o rușine, au fost momente jenante. Am sperat că Glenn sau alt jucător de culoare nu vor fi abuzați rasial și că totul se va rezuma doar la fotbal. Pentru cehi e o rușine imensă, au avut suporterii interziși, pe motiv de rasism și au adus 10.000 de copii care au făcut același lucru. Praga se confruntă cu grave probleme de rasism și, ca de obicei, UEFA se face că nu vede. Glen și jucătorii lui Rangers au arătat clasă, dar niciun jucător nu ar trebui să primească un asemenea tratament", a spus avocatul lui Glen Kamara, Aamer Anwar, pentru Daily Mail.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Premier League
Steven Gerrard, managerul care încă nu și-a depășit condiția. Motivele demiterii de la Aston Villa
21/10/2022 LA 11:33
Premier League
Un fost antrenor din Premier League le-a închis ușa celor de la Aston Villa! Dezvăluirea englezilor
21/10/2022 LA 09:32