Meciul dintre Backa Topola și FCSB a fost unul cu adevărat deosebit. Echipa bucureșteană s-a deplasat în Serbia cu doar 14 jucători valizi, dintre care un singur portar, după ce a fost decimată de coronavirus.

Partida a început în forță, sârbii marcând două goluri în trei minute pentru ca apoi FCSB să reducă din diferență prin Dennis Man. Ulterior, Man a reușit un hat-trick și a fost cel care a marcat penalty-ul decisiv. Clubul bucureștean a încheiat la egalitate 6-6 după 120 de minute, deși a avut superioritate numerică pentru cea mai mare parte a meciului. Partida a intrat în istoria cupelor europene.

Europa League
"Bombă epidemiologică!". Angel Kunchev, revoltat de ce s-a întâmplat aseară, la ŢSKA - CFR
23/10/2020 LA 10:40

Backa Topola - FCSB. Cum a reacționat presa din Serbia

Cotidianul sârb Blic a titrat: ”Un sfârșit tragic al unei povești de fotbal! Acesta a fost un meci despre care se va vorbi ani de zile. S-au marcat 12 goluri iar echipa noastră a egalat în prelungir cu doi oameni în minus”.

”Există meciuri care vor fi povestite ani la rândul și dacă de obicei acestea sunt partidele cu trofee pe masă, acum este vorba de un meci din turul 2 preliminar al Europa League, dintre Backa Topola și FCSB”, continuă jurnaliștii sârbi.

Cei de la Kurir au titrat: ”Un fotbal etern! Backa Topola, cu doi oameni mai puțin, aproape de miracol!” iar Zurnal Sportiv a început cronica meciului cu următoarea frază: ”Ne este greu să povestim ce s-a întâmplat în această partidă”.

Jurnalistul sârb Nebosja Markovic, colaborator The Guardian, a scris pe Twitter: ”Nu am mai văzut în viața mea așa ceva! TSC - FCSB este 6-6 după 117 minute. TSC este în 9 oameni iar FCSB a venit la Senta cu doar 14 jucători. Incredibil, incredibil, incredibil!”

Europa League
CFR salvează România! Cum stă ţara noastră în clasamentul coeficienţilor datorită clujenilor
23/10/2020 LA 06:21
Europa League
Impresionat de CFR, Hagi l-a sunat pe Dan Petrescu. Ce i-a transmis şi cu cine l-a comparat
23/10/2020 LA 05:38