”Dacă uit ultimele 10 minute din prelungiri când am reușit să facem ceva, să încercăm să avem alt rezultat. Dar în cele 90 de minute și în prima repriză a prelungirilor a existat o singură echipă care a lăsat totul pe teren. Au lăsat totul acolo. Transpirație, energie, sânge și la sfârșit au lăsat și lacrimi de fericire. Foarte modești, foarte dedicați, trebuie să îi laud”, a declarat Mourinho pentru BT Sport după ce Tottenham a pierdut cu 3-0 acasă la Dinamo Zagreb.
”De cealaltă parte, echipa mea.. și sunt și eu acolo... nu a arătat ca și cum ar fi jucat un meci important”, a precizat portughezul.
Europa League
La 90 de minute de istorie. Tavernier poate deveni primul fundaș golgheter din istoria Europa League
18/05/2022 LA 09:43
Și dacă pentru ei nu este important, pentru mine este. Este important datorită respectului pe care îl am față de cariera mea și față de acest job. Fiecare meci este important și cred că e valabil și pentru fanii Tottenham de acasă. Avem nevoie de altă atitudine. Nu este de ajuns să spun că sunt trist, ceea ce simt este mai mult decât tristețe
”Înainte de meci i-am avertizat de o atitudine greșită. Chiar și la pauză la 0-0, le-am spus că riscul este mare pentru că jucăm cum jucăm. Jucătorii și-au dat seama de pericol doar după ce au primit al doilea gol”, a adăugat Mourinho.

Tottenham eliminată de Dinamo Zagreb

Mislav Orsic a reușit un hat-trick uimitor și a calificat-o pe Dinamo Zagreb în dauna lui Tottenham, echipa lui Mourinho fiind învinsă cu 3-0 în prelungiri în capitala Croației.
Orsic și Dinamo Zagreb au făcut un meci istoric iar al treilea gol al jucătorului de 28 de ani a fost remarcabil, finalizând cu sânge rece o cursă extraordinară.
Astfel, primul sezon întreg cu Mourinho pe banca lui Tottenham s-ar putea încheia fără trofeu pentru Spurs: londonezii sunt pe locul opt în Premier League, au fost eliminați din Europa și în Cupa Ligii urmează o finală cu... Manchester City.
Europa League
Nemții "cuceresc" Camp Nou. 30.000 de fani ai lui Eintracht vor fi prezenți la returul cu Barcelona
13/04/2022 LA 09:20
Europa League
UEFA, mult mai dură decât FIFA! Bild anunță că Spartak Moscova va fi exclusă din Europa League
28/02/2022 LA 12:06