Pe lângă ratarea finalei, fanii lui United mai au un motiv de dezamăgire la ora actuală. Jurnaliștii britanici au analizat cotele de piață ale jucătorilor celor două echipe și au ajuns la o concluzie inedită. Sevilla a utilizat 15 jucători în semifinala cu "diavolii roșii", a cărora valoare de piață ajunge la 150 milioane de euro. Comparativ, board-ul de pe Old Trafford a cheltuit cu 9 milioane peste această sumă pentru aducerea a 3 jucători vara trecută: Harry Maguire (87 mil. euro), Aaron Wan-Bissaka (55 mil. euro) și Daniel James (17 mil. euro).
De notat este fapul că întregul lot al andaluzilor valorează 338 milioane de euro, în timp ce al lui United ajunge la 757 de milioane de euro.

Sevilla s-a calificat în finala Europa League, după victoria în fața lui Manchester United

Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01
În ciuda diferențelor financiare uriașe, Sevilla a reușit calificarea în ultimul act din Europa League, câștigând duelul de la Koln cu 2-1. Bruno Fernandes, cotat la 70 milioane de euro de transfermarkt.com, a reușit unicul gol al lui United, în timp ce Suso (17,5 mil. euro) și Luuk de Jong (9,5 mil. euro) au înscris pentru Sevilla.
Sevilla a ajuns pentru a 6-a oară în finala Europa League, câștigând trofeul de fiecare dată. Nicio altă formație nu a bifat mai mult de 4 prezențe în ultimul act al competiției.
Formația lui Lopetegui va lupta în finala acestui sezon cu învingătoarea din cealaltă semifinală: Inter - Șahtior, azi (ora 22:00).
Europa League
Moruțan și Cicâldău, meci mare pentru Galata, în victoria cu Lazio! Mitriță, gol pentru PAOK
16/09/2021 LA 18:35
Europa League
S-au tras la sorți grupele Europa League! Ianis Hagi va da piept cu un coleg de la națională
27/08/2021 LA 10:39