Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marius Șumudică, atac la jucători după eșecul de la Belgrad: "Astea nu le pot antrena eu"

Nicu Savin

Publicat 18/08/2021 la 01:12 GMT+3

MAriu Șumudică a fost extrem de supărat pe jucătorii săi după înfrângerea cu 4-0 împotriva celor de la Steaua Roșie Belgrad, în play-off-ul Europa League.

Marius Șumudică

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj mai are doar șanse teoretice de a accede în grupele Europa League, după ce a pierdut cu 4-0 manșa tur a play-off-ului jucată pe terenul celor de la Steaua Roșie Belgrad, campiona Serbiei.
Ardelenii au început dezastruos meciul, iar sârbii au deschis scorul încă din minutul 5 prin Milan Pavkov, care a reluat cu capul în plasă o minge respinsă în față de Arlauskis. Ulterior, CFR a echilibrat partida, dar cei care au marcat au fost tot jucătorii lui Dejan Stankovic, Katai făcând 2-0 în minutul 38 după o minge așezată perfect cu pieptul de Pavkov.
Repriza secundă a reprezentat o sarabandă de erori în defensiva clujenilor, iar sârbii nu au iertat, El Fardou Ben (min.68) și Ivanic (min.77) marcând încă două goluri, care fac practic ca meciul retur de peste o săptămână să fie doar unul de orgoliu.

Șumudică acuză oboseala după eșecul de la Belgrad

La conferința de presă de după meci, Marius Șumudică nu și-a menajat deloc jucătorii, dar a încercat să găsească câteva explicații pentru prestația lamentabilă a elevilor săi din partida de la Belgrad.
"Am avut o prestaţie ruşinoasă. Este incredibil să faci astfel de cadouri şi să luăm astfel de goluri. Era un meci echilibrat, după care le dăm cadou două goluri. Astea nu le pot antrena eu. Am luat goluri pe greşeli personale, suntem obosiţi, am jucat cele mai multe meciuri, avem o medie de vârsta înaintată. Nu l-am avut pe Păun, ieri s-a accidentat Chipciu. Mi-e ruşine ca antrenor la ce s-a întâmplat. Sper să aibă acelaşi sentiment şi jucătorii. Noi luăm un gol în minutul 5, după ce pierdem mingea în jumătatea noastră, au fază fixă, luăm gol.", a spus Șumudică, citat de as.com.
Întrebat dacă se teme de o eventuală demitere în urma acestui rezultat, Șumudică a fost foarte ferm: "Nu e problema mea, ei (n.r. conducătorii) ştiu ce au de făcut. Cred că au văzut şi ei meciul. De ce să plec? Am doi ani de contract cu CFR, suntem calificaţi în Conference League."
Program Premier League, etapa a 2-a - 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo