CFR Cluj mai are doar șanse teoretice de a accede în grupele Europa League, după ce a pierdut cu 4-0 manșa tur a play-off-ului jucată pe terenul celor de la Steaua Roșie Belgrad, campiona Serbiei.
Ardelenii au început dezastruos meciul, iar sârbii au deschis scorul încă din minutul 5 prin Milan Pavkov, care a reluat cu capul în plasă o minge respinsă în față de Arlauskis. Ulterior, CFR a echilibrat partida, dar cei care au marcat au fost tot jucătorii lui Dejan Stankovic, Katai făcând 2-0 în minutul 38 după o minge așezată perfect cu pieptul de Pavkov.
Repriza secundă a reprezentat o sarabandă de erori în defensiva clujenilor, iar sârbii nu au iertat, El Fardou Ben (min.68) și Ivanic (min.77) marcând încă două goluri, care fac practic ca meciul retur de peste o săptămână să fie doar unul de orgoliu.
Europa League
La 90 de minute de istorie. Tavernier poate deveni primul fundaș golgheter din istoria Europa League
IERI LA 09:43

Șumudică acuză oboseala după eșecul de la Belgrad

La conferința de presă de după meci, Marius Șumudică nu și-a menajat deloc jucătorii, dar a încercat să găsească câteva explicații pentru prestația lamentabilă a elevilor săi din partida de la Belgrad.
"Am avut o prestaţie ruşinoasă. Este incredibil să faci astfel de cadouri şi să luăm astfel de goluri. Era un meci echilibrat, după care le dăm cadou două goluri. Astea nu le pot antrena eu. Am luat goluri pe greşeli personale, suntem obosiţi, am jucat cele mai multe meciuri, avem o medie de vârsta înaintată. Nu l-am avut pe Păun, ieri s-a accidentat Chipciu. Mi-e ruşine ca antrenor la ce s-a întâmplat. Sper să aibă acelaşi sentiment şi jucătorii. Noi luăm un gol în minutul 5, după ce pierdem mingea în jumătatea noastră, au fază fixă, luăm gol.", a spus Șumudică, citat de as.com.
Întrebat dacă se teme de o eventuală demitere în urma acestui rezultat, Șumudică a fost foarte ferm: "Nu e problema mea, ei (n.r. conducătorii) ştiu ce au de făcut. Cred că au văzut şi ei meciul. De ce să plec? Am doi ani de contract cu CFR, suntem calificaţi în Conference League."
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Europa League
Nemții "cuceresc" Camp Nou. 30.000 de fani ai lui Eintracht vor fi prezenți la returul cu Barcelona
13/04/2022 LA 09:20
Europa League
UEFA, mult mai dură decât FIFA! Bild anunță că Spartak Moscova va fi exclusă din Europa League
28/02/2022 LA 12:06