CFR Cluj mai are doar șanse teoretice de a accede în grupele Europa League, după ce a pierdut cu 4-0 manșa tur a play-off-ului jucată pe terenul celor de la Steaua Roșie Belgrad, campiona Serbiei.
Ardelenii au început dezastruos meciul, iar sârbii au deschis scorul încă din minutul 5 prin Milan Pavkov, care a reluat cu capul în plasă o minge respinsă în față de Arlauskis. Ulterior, CFR a echilibrat partida, dar cei care au marcat au fost tot jucătorii lui Dejan Stankovic, Katai făcând 2-0 în minutul 38 după o minge așezată perfect cu pieptul de Pavkov.
Repriza secundă a reprezentat o sarabandă de erori în defensiva clujenilor, iar sârbii nu au iertat, El Fardou Ben (min.68) și Ivanic (min.77) marcând încă două goluri, care fac practic ca meciul retur de peste o săptămână să fie doar unul de orgoliu.
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01

Șumudică acuză oboseala după eșecul de la Belgrad

La conferința de presă de după meci, Marius Șumudică nu și-a menajat deloc jucătorii, dar a încercat să găsească câteva explicații pentru prestația lamentabilă a elevilor săi din partida de la Belgrad.
"Am avut o prestaţie ruşinoasă. Este incredibil să faci astfel de cadouri şi să luăm astfel de goluri. Era un meci echilibrat, după care le dăm cadou două goluri. Astea nu le pot antrena eu. Am luat goluri pe greşeli personale, suntem obosiţi, am jucat cele mai multe meciuri, avem o medie de vârsta înaintată. Nu l-am avut pe Păun, ieri s-a accidentat Chipciu. Mi-e ruşine ca antrenor la ce s-a întâmplat. Sper să aibă acelaşi sentiment şi jucătorii. Noi luăm un gol în minutul 5, după ce pierdem mingea în jumătatea noastră, au fază fixă, luăm gol.", a spus Șumudică, citat de as.com.
Întrebat dacă se teme de o eventuală demitere în urma acestui rezultat, Șumudică a fost foarte ferm: "Nu e problema mea, ei (n.r. conducătorii) ştiu ce au de făcut. Cred că au văzut şi ei meciul. De ce să plec? Am doi ani de contract cu CFR, suntem calificaţi în Conference League."
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Europa League
Moruțan și Cicâldău, meci mare pentru Galata, în victoria cu Lazio! Mitriță, gol pentru PAOK
16/09/2021 LA 18:35
Europa League
S-au tras la sorți grupele Europa League! Ianis Hagi va da piept cu un coleg de la națională
27/08/2021 LA 10:39