Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

West Ham se teme ca nemții să nu repete episodul Camp Nou, înaintea semifinalei cu Frankfurt

Alex Masgras

Publicat 20/04/2022 la 17:45 GMT+3

Partida tur a semifinalei Europa League dintre West Ham și Eintracht Frankfurt se va juca pe London Stadium, iar oficialii "ciocănarilor" se tem ca nu cumva episodul din timpul partidei de pe Camp Nou, atunci când nemții au luat cu asalt stadionul Barcelonei, să se repete săptămâna viitoare.

Fanii lui Eintracht Frankfurt pe Camp Nou

Credit imagine: Getty Images

West Ham și Frankfurt se vor întâlni în semifinalele Europa League pentru un loc în ultimul act de la Sevilla. Partida tur va avea loc joia viitoare, pe London Stadium, iar oficialii lui West Ham se tem de un scenariu asemănător cu cel de la Barcelona de săptămâna trecută.
La partida retur din sferturi, fanii lui Frankfurt au luat cu asalt stadionul Camp Nou. Aproximativ 30000 de nemți au făcut deplasarea la Barcelona, iar Eintracht i-a răsplătit pe aceștia cu o prestație de neuitat în fața echipei lui Xavi.
FC Barcelona - Eintracht Frankfurt
Acum, în perspectiva partidei tur la Londra, West Ham încearcă să facă tot posibilul pentru ca meciul de joia viitoare să se desfășoare fără incidente. "Ciocănarii" au cerut suplimentarea numărului forțelor de ordine în ziua meciului, deoarece există teama că la Londra își va face apariția un număr mare de fani nemți fără bilet pe London Stadium.
Citește și:

Eintracht Frankfurt s-a simțit ca acasă pe Camp Nou

Săptămâna trecută, la returul dintre Barcelona și Eintracht Frankfurt, nemții s-au simțit ca acasă pe Camp Nou. Aproximativ 30000 de fani nemți au reușit să facă rost de bilete și au creat o atmosferă incendiară pentru favoriții lor, care au obținut calificarea în semifinalele Europa League.
Frankfurt a câștigat cu 3-2 partida de pe Camp Nou, asta după ce a condus cu 3-0, și i-a lăsat pe catalani fără replică, atât pe teren, cât și în tribune. Joan Laporta, președintele catalanilor, a fost extrem de supărat la finalul partidei, în timp ce Xavi a acuzat că această situație neprevăzută s-a resimțit pe teren.
Eintracht Frankfurt a obținut calificarea în semifinalele Europa League după ce a trecut în această primăvară de Betis și Barcelona, în timp ce West Ham a trecut în optimi și sferturi de Sevilla și Lyon.
În cealaltă semifinală a competiției se vor întâlni Leipzig și Rangers. Semifinalele Europa League se vor juca pe 28 aprilie și 5 mai, urmând ca finala de la Sevilla să aibă loc pe data de 18 mai 2022.
Premier League 19, 20, 21 aprilie 2022 - Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo