West Ham și Frankfurt se vor întâlni în semifinalele Europa League pentru un loc în ultimul act de la Sevilla. Partida tur va avea loc joia viitoare, pe London Stadium, iar oficialii lui West Ham se tem de un scenariu asemănător cu cel de la Barcelona de săptămâna trecută.
La partida retur din sferturi, fanii lui Frankfurt au luat cu asalt stadionul Camp Nou. Aproximativ 30000 de nemți au făcut deplasarea la Barcelona, iar Eintracht i-a răsplătit pe aceștia cu o prestație de neuitat în fața echipei lui Xavi.
https://i.eurosport.com/2022/04/15/3355848.jpg
Europa League
Fanii lui Eintracht vor să ia cu asalt și Sevilla! Câte cereri de bilete a primit Frankfurt
09/05/2022 LA 19:53
Acum, în perspectiva partidei tur la Londra, West Ham încearcă să facă tot posibilul pentru ca meciul de joia viitoare să se desfășoare fără incidente. "Ciocănarii" au cerut suplimentarea numărului forțelor de ordine în ziua meciului, deoarece există teama că la Londra își va face apariția un număr mare de fani nemți fără bilet pe London Stadium.
Citește și:

Eintracht Frankfurt s-a simțit ca acasă pe Camp Nou

Săptămâna trecută, la returul dintre Barcelona și Eintracht Frankfurt, nemții s-au simțit ca acasă pe Camp Nou. Aproximativ 30000 de fani nemți au reușit să facă rost de bilete și au creat o atmosferă incendiară pentru favoriții lor, care au obținut calificarea în semifinalele Europa League.
Frankfurt a câștigat cu 3-2 partida de pe Camp Nou, asta după ce a condus cu 3-0, și i-a lăsat pe catalani fără replică, atât pe teren, cât și în tribune. Joan Laporta, președintele catalanilor, a fost extrem de supărat la finalul partidei, în timp ce Xavi a acuzat că această situație neprevăzută s-a resimțit pe teren.
Eintracht Frankfurt a obținut calificarea în semifinalele Europa League după ce a trecut în această primăvară de Betis și Barcelona, în timp ce West Ham a trecut în optimi și sferturi de Sevilla și Lyon.
În cealaltă semifinală a competiției se vor întâlni Leipzig și Rangers. Semifinalele Europa League se vor juca pe 28 aprilie și 5 mai, urmând ca finala de la Sevilla să aibă loc pe data de 18 mai 2022.
https://i.eurosport.com/2022/04/18/3357619.jpg
Europa League
Mesajul lui Ianis Hagi după calificarea lui Rangers în finala Europa League! "Ibrox baby, e diferit"
06/05/2022 LA 06:32
Europa League
Sărbătoare la Frankfurt! Fanii au invadat terenul la finalul semifinalei cu West Ham
05/05/2022 LA 21:46