CSM Slatina conducea cu 1-0 după golul înscris de Dorin Toma în minutul 42. Acesta a șutat din afara careului, iar mingea deviată l-a păcălit pe Răzvan Ducan, portarul împrumutat de FCSB la Turris.
De la margine s-a arătat un singur minut de prelungire pentru prima parte a meciului de la Slatina. Gazdele au profitat de acest lucru și au mai inițiat un atac, reușind să obțină o lovitură liberă la marginea careului.

Fază ireală în Liga a 2-a! CSM Slatina a marcat, dar arbitrul a decis că repriza se încheiase și a anulat golul

Romanian Liga I
Dinamo aduce un fundaș central care a debutat și în naționala Portugaliei!
ACUM 41 MINUTE
Ianis Stoica a executat inteligent pe sub zid, iar Ducan a avut din nou probleme și a scăpat mingea în poartă, printre picioare. Jucătorii lui CSM Slatina au început să se bucure, însă euforia a durat numai câteva secunde.
Arbitrul central al partidei, Andrei Moroiță, a luat o decizie inexplicabilă, care a șocat pe toată lumea. Acesta a considerat că prima repriză de fapt se încheiase și a anulat golul lui Ianis Stoica, în mod incredibil.
Gazdele au protestat vehement, însă arbitrul nu și-a schimbat decizia și i-a trimis pe jucători la vestiare.
Cei de la CSM Slatina nu s-au demoralizat și au continuat să atace și în repriza secundă. Aceștia au lovit din nou în minutul 66, după o nouă eroare a tânărului Ducan. Portarul împrumutat de la FCSB a ieșit slab la un corner, iar gazdele au profitat și au făcut 2-0 pe tabelă.
Turris a redus din diferență în minutul 90, prea târziu ca să mai poată salva vreun punct.
Romanian Liga I
CFR Cluj, transfer straniu după înfrângerea de la Jablonec
ACUM O ORĂ
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
ACUM 3 ORE