Deși lumea este în continuare afectată de pandemie, oamenii din fotbal privesc cu optimism către Campionatul Mondial din Qatar, care se va desfășura în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie 2022. Evident, scopul este ca grandiosul turneu să aibă loc în condiții normale, cu suporteri în tribune.
Potrivit presei din Anglia, FIFA a stabilit deja prețurile biletelor pentru Mondialul din 2022, iar sumele sunt astronomice.

Cât costă cele mai scumpe bilete pentru finala Campionatului Mondial din 2022

Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 3 ORE
Mai precis, cei care doresc să obțină un pachet de ospitalitate pentru finala turneului din Qatar vor fi nevoiți să cumpere minimum două bilete, iar costul total poate ajunge până la 42.270 de lire. Fanii respectivi vor avea acces într-un lounge chiar lângă teren, unde vor putea consuma mâncăruri și băuturi speciale.
De asemenea, cu biletele respective, spectatorii vor putea asista atât la partidele din semifinale, cât și la finala mică.
Marea finală a Campionatului Mondial se va disputa pe "Lusail Iconic Stadium". Construcțiile la luxoasa arenă de 80.000 de locuri se află în plină desfășurare.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 6 ORE