Olimpiu Moruţan a ajuns în urmă cu un an la Istanbul, dar nu a reuşit să convingă. A marcat de 3 ori şi a pasat decisiv de alte 5 dăţi, într-un sezon de coşmar pentru gruparea "cim-bom".
În aceste condiţii, preţul de 3,5 milioane de euro plătit e considerat prea mare de oficialii turci, care ar dori să scape de internaţionalul nostru. Galata ar fi interesată de un transfer definitiv, prin care să îşi recupereze din suma foarte mare plătită, dar momentan pe adresa clubului a sosit o singură ofertă, de împrumut.

Galatasaray, ofertă de împrumut pentru Moruţan

Premier League
Destinație surpriză pentru Dele Alli! Unde este dorit mijlocașul lui Everton
ACUM 3 ORE
Fanatik.com.tr anunţă că o altă formaţie din prima ligă turcă îşi doreşte ca Moruţan să meargă sub formă de împrumut, pentru un an, pentru ca apoi să se discute condiţiile unui transfer definitiv.
"Echipele din Super Lig îl doresc pe mijlocaşul român Olimpiu Moruţan. Am aflat că o echipă a depus deja o ofertă oficială la clubul Galatasaray. Este vorba de un împrumut", anunţă sursa citată.
Oficialii lui Galatasaray nu sunt foarte convinşi de această variantă, dorind să îl vândă pe român, dar tratativele vor continua în următoarele zile.
Un cuvânt decisiv în privinţa viitorului lui Moruţan îl va avea noul antrenor, Okan Buruk. În măsura în care acesta va considera că Moruţan poate ajuta echipa în viitoarea stagiune, probabil că împrumutul mijlocaşului nu va reprezenta o prioritate pentru conducerea "cim-bom".
Trebuie spus că oficialii lui Galata l-au trecut pe "lista neagră" pe român încă din iarnă, dar acum, cu un nou staff tehnic la cârma echipei, românul ar putea să mai primească o şansă, dacă nu va veni o ofertă de transfer definitiv.
Liga Campionilor UEFA
Rangers și PSV, egal pe Ibrox! Bodo/Glimt, victorie cu Dinamo Zagreb! Toate rezultatele serii
ACUM 4 ORE
Bundesliga
Trucul folosit de un arbitru din Bundesliga pentru a ascunde că o fază este analizată de VAR
ACUM 5 ORE