"Stevie G" este o legendă pe Anfield, probabil cel mai iubit jucător din istoria lui Liverpool. Legendarul căpitan al "cormoranilor" și-a dus echipa spre incredibilul trofeu de Champions League, de la Istanbul, când Liverpool a revenit de la 0-3, cu Milan, pentru a se impune la penaltyuri. Dar Gerrard nu a putut "rupe blestemul" în Premier League, acolo unde formația de pe Anfield a trebuit să aștepte 30 de ani pentru a se impune iar.
Acum, Liverpool e la două meciuri distanță de un nou titlu, ceea ce ar reprezenta al 3-lea trofeu din sezon, după cucerirea Cupei Ligii și Cupei Angliei. Trupa lui Klopp are nevoie să bată la Southampton, marți, pentru ca apoi să se impună în propriul fief cu Wolves, în ultima etapă. Dar victoriile lui Mane&Co nu sunt suficiente, Liverpool având nevoie de ajutor de la Gerrard și Coutinho. Aston Villa trebuie să o încurce pe City, în ultima rundă, pentru ca gruparea pe Anfield să ia iar titlul.
Campioana în Premier League părea stabilită, după ce "cetățenii" și-au rotunjit și golaverajul - cu Newcastle și Wolves -, principalul criteriu de departajare în caz de egalitate de puncte. Acum, însă, după egalul de la Londra, cu West Ham, 2-2, Pep simte iar o presiune uriașă.
Fotbal
Trei ani de la acel EURO U21 fantastic. Unde sunt acum protagoniștii acelor performanțe?
ACUM 2 ORE
E adevărat, City e mare favorită, însă trebuie să învingă în ultima rundă, pe Aston Villa, pentru a cuceri titlul.
CITEȘTE ȘI:
MBAPPE: "E CHESTIUNE DE ZILE!". CELEBRUL L'EQUIPE ANUNȚĂ "BOMBA ANULUI" PE PIAȚA TRANSFERURILOR

City și Villa, față în față. Superioritate zdrobitoare pentru "cetățeni"

În ultimii ani, Aston Villa a fost una dintre victimele preferate ale lui City, astfel că dacă ne raportăm la acest aspect, nu ar trebui să apară surprize. Din 2013 până în prezent, "cetățenii" au câștigat toate duelurile cu formația din Birmingham, cu o excepție, indiferent de competiție. Precedentul meci cu alt rezultat decât o victorie a lui City a avut loc tocmai în 2015, când Villa scotea un 0-0 pe teren propriu contra adversarei de duminică.
Pentru a găsi ultimul meci în care Villa a plecat cu punct/puncte din deplasarea cu City trebuie să mergem tocmai în 2001. Atunci, pe Maine Road, fostul stadion al grupării din Manchester, Villa se impunea cu 3-1.
Ultimele rezultate între City și Villa
 • Villa - City 1-2
 • Villa - City 1-2
 • City - Villa 2-0
 • Villa - City 1-2
 • Villa - City 1-6
 • City - Villa 3-0
 • City - Villa 4-0
 • Villa - City 0-4
 • Villa - City 0-0
 • City - Villa 3-2
 • Villa - City 0-2
 • City - Villa 4-0
Întâlnirile directe arară o superioritate totală a lui City, dar trebuie spus că, din acest sezon, oaspeții din weekend sunt la alt nivel decât au fost în istoria recentă. Steven Gerrard a adus un suflu nou la o echipă care arată în prezent extrem de articulat, fără prea multe puncte slabe. Totuși, e greu de crezut că, în fața unui adversar motivat la maximum, Villa va putea scoate un punct, așa cum visează Liverpool.
Romanian Liga I
Cum se poziționează Superliga din România în raport cu celelalte campionatele din estul Europei
ACUM 2 ORE
Fotbal
Tragedie în fotbalul românesc! Un fost fotbalist la Petrolul Ploiești și FC Argeș s-a sinucis
ACUM 10 ORE