În urmă cu puțin timp, Zlatan Ibrahimovic a postat pe contul personal de Twitter o fotografie în care era îmbrăcat în tricoul naționalei Suediei, alături de un mesaj enigmatic. Presa din toată lumea a speculat că este vorba despre o intenție de revenire a starului suedez la echipa națională, dar în cele din urmă s-a considerat că e vorba doar despre un act irelevant al atacantului.
Revenirea lui Zlatan la națională prinde însă tot mai mult contur, după evenimentele din ultimele zile. Tycsport.com scrie că atacantul Milanului s-a întâlnit cu selecționerul Janne Andersson și cu secretarul general al Federației Suedeze pentru a discuta despre o posibilă revenire.
Potrivit sursei citate, discuțiile au decurs neașteptat de bine și este foarte posbil ca Zlatan să îmbrace din nou tricoul primei reprezentative. Acest lucru este oarecum surprinzător, deoarece este știut faptul că relația lui Zlatan cu actualul selecționer nu a fost cea mai bună. Totuși, se pare că cei doi sunt dispuși să uite neînțelegerile din trecut și să colaboreze din nou.
MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28
"Când Zlatan a fost deschis să se alăture din nou echipei naționale, a fost important să ne întâlnim și să discutăm problema. Mă bucur că am avut o întâlnire atât de rapidă. Discuția a fost foarte bună și plină de satisfacții și suntem de acord să continuăm dialogul în viitor." , a spus Janne Andersson.

Zlatan Ibrahimovic a mai avut "tentative" de a reveni la națională

Zlatan Ibrahimovic s-a retras de la naționala Suediei după Campionatul European din Franța din 2016. De atunci însă, atacantul a mărturist în câteva rânduri că îi este dor de echipa națională, iar înainte de mondialul din Rusia din 2018 chiar a spus la un moment dat că sunt șanse mari să fie acolo.
Până la urmă revenirea nu s-a produs, dar acest lucru nu este exclus acum, forma în care se află și ambiția sa recomandându-l pentru a fi selecționat, dacă întradevăr își dorește acest lucru.
Totuși, Zlatan a mai avut în trecut acțiuni similare, prin care a dat impresia că va face un lucru, dar în esență scopul era atragerea atenției asupra unor colaborări de publicitate pe care el le avea. De altfel, presa suedeză este foarte sceptică privind revenirea lui Zlatan la națională, ținând cont de vârsta sa, dar și de episoadele din trecut.
Zlatan este cel mai bun marcator din istoria naționalei scandinave, marcând 62 de goluri în 116 partide. Ultimul meci jucat de Zlatan pentru prima reprezentativă a Suediei a fost meciul cu Belgia de la EURO 2016, pierdut de nordici cu 1-0.
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53