Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL - Răzvan Lucescu este noul antrenor al celor de la PAOK Salonic

Nicu Savin

Actualizat 26/05/2021 la 18:17 GMT+3

Răzvan Lucescu a revenit pe banca celor de la PAOK Salonic. Astfel, antrenorul român va pregăti pentru a 2-a oară echipa la cârma căreia a scris istorie între 2017 și 2019.

Răzvan Lucescu

Credit imagine: Getty Images

UPDATE. OFICIAL - Răzvan Lucescu a fost numit antrenor la PAOK Salonic

După despărțirea de Al Hilal, în februarie, Răzvan Lucescu a declarat că noul sezon îl va găsi cu siguranță pe banca unei echipe. Presa elenă a scris deseori că managerul român este dorit insistent de AEK Atena și au existat și zvonuri că acesta ar fi pe lista unor cluburi din Italia .
În cele din urmă, Lucescu Jr. a revenit în Grecia, dar nu a preluat-o pe AEK, ci s-a întors la PAOK Salonic, formație pe care a condus-o 2 sezoane, între 2017 și 2019.

Răzvan Lucescu revine la PAOK Salonic

Informația a fost oferită inițial de jurnaliștii de la overfm.gr, care au scris de ieri că antrenorul de 52 de ani s-a înțeles cu patronul celor de la PAOK, Ivan Savvidis.
Conform sursei citate, Răzvan Lucescu va deveni cel mai bine plătit antrenor din Grecia, urmând a încasa un salariu de 1.850.000 de € anual.
Răzvan Lucescu a cucerit un titlu și 2 Cupe ale Greciei în cei doi ani petrecuți în primul său mandat la Salonik. După plecarea sa, echipa nu a mai avut rezultatele așteptate.
Deși a terminat următoareșle 2 sezoane pe locul secund, diferența față de campioana Olympiacos a fost mare, iar proprietarul clubului speră ca odată cu revenirea românului, PAOK să se bată din nou la titlu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo