UPDATE. OFICIAL - Răzvan Lucescu a fost numit antrenor la PAOK Salonic

După despărțirea de Al Hilal, în februarie, Răzvan Lucescu a declarat că noul sezon îl va găsi cu siguranță pe banca unei echipe. Presa elenă a scris deseori că managerul român este dorit insistent de AEK Atena și au existat și zvonuri că acesta ar fi pe lista unor cluburi din Italia .
Greek Super League
Prima reacție a lui Lucescu după ce a fost prezentat oficial la PAOK! "Sunt mai bun sub presiune"
03/06/2021 LA 12:56
În cele din urmă, Lucescu Jr. a revenit în Grecia, dar nu a preluat-o pe AEK, ci s-a întors la PAOK Salonic, formație pe care a condus-o 2 sezoane, între 2017 și 2019.

Răzvan Lucescu revine la PAOK Salonic

Informația a fost oferită inițial de jurnaliștii de la overfm.gr, care au scris de ieri că antrenorul de 52 de ani s-a înțeles cu patronul celor de la PAOK, Ivan Savvidis.
Conform sursei citate, Răzvan Lucescu va deveni cel mai bine plătit antrenor din Grecia, urmând a încasa un salariu de 1.850.000 de € anual.
Răzvan Lucescu a cucerit un titlu și 2 Cupe ale Greciei în cei doi ani petrecuți în primul său mandat la Salonik. După plecarea sa, echipa nu a mai avut rezultatele așteptate.
Deși a terminat următoareșle 2 sezoane pe locul secund, diferența față de campioana Olympiacos a fost mare, iar proprietarul clubului speră ca odată cu revenirea românului, PAOK să se bată din nou la titlu.
Greek Super League
Ladislau Boloni, victorie uriașă în Grecia! Panathinaikos, scor de neprezentare în derby-ul cu PAOK
04/04/2021 LA 15:01
Greek Super League
Aventura lui Boloni la Panathinaikos, prin ochii unui jurnalist grec: "Este urât, dar funcționează"
02/02/2021 LA 07:58