Articol scris de Andrei Bobeică
Fotbalistul român a marcat o dată în tur și o dată în retur contra lui Rangers și a ajutat la eliminarea formației la care joacă Ianis Hagi.

Ianis Hagi și Nicolae Stanciu, coechipieri la Rangers?

Serie A
Inter Milano s-a oprit la 18 victorii consecutive în Serie A, pe teren propriu
ACUM 15 MINUTE
„Nicolae Stanciu a atras cu siguranță toate privirile, în special cu execuția de la lovitura liberă. Rangers a suferit dintotdeauna în a avea un decar veritabil.
Arfield a devenit mai mult un mijlocaș muncitor, Aribo este un 'optar' și nu înscrie suficient pentru a fi un numar 10, în timp ce Ryan Kent și Ianis Hagi dau un randament mai bun în bandă.
Rangers are nevoie de un playmaker, unul care poate inventa ceva din nimic, iar Stanciu ar putea fi fotbalistul perfect pentru echipă. Stanciu se află într-o formă excelentă în acest sezon și a contribuit la 18 goluri în doar 32 de meciuri.
El a înscris 12 goluri și a creat alte 6. Gerrard are un istoric în a aduce jucatori pe care Rangers i-a întâlnit în Europa, iar Borna Barisic este un exemplu. Stanciu ar fi un nou caz fericit", au scris jurnaliștii britanici de la TBR Football.

Stanciu, în mare formă la Slavia Praga

Nicolae Stanciu a marcat 7 goluri în ultimele 5 meciuri pentru Slavia Praga, iar în acest sezon a reușit să marcheze de 12 ori și să ofere 6 assist-uri.
Până să ajungă colegi la Rangers, Hagi și Stanciu se vor întâlni la echipa națională pentru partidele din preliminariile Campionatului Mondial contra Macedoniei de Nord, Germaniei și Armeniei.
Fotbal
Yoane Wissa, marcatorul neașteptat de nimeni în Brentford - Liverpool. Meciul devine uriaș
ACUM O ORĂ
Fotbal
Curtis Jones a înscris golul etapei în Premier League, în partida Brentford - Liverpool
ACUM O ORĂ