Ronaldo e văzut de mulți specialiști cel mai bun număr "9" din istorie, dar din păcate accidentările repetate l-au privat de câştigarea mai multor trofee şi de un loc în rândul celor mai buni din toate timpurile, alături de Pele, Maradona sau Messi.
Dublu campion mondial cu Brazilia, Ronaldo nu a avut acelaşi succes în Champions League, competiţie care îi lipseşte din palmares, cu toate că a jucat pentru Barcelona, Real, Inter sau Milan. La nivel de european, cea mai bună performanţă e câştigarea Cupei UEFA, în tricoul Interului, în sezonul 1997-1998.

Ibrahimovic, reverenţă în faţa "adevăratului" Ronaldo

Ligue 1
Afirmația lui Pochettino despre Messi care i-a enervat pe Neymar și Mbappe! "Am avut o problemă"
ACUM 14 ORE
Chiar şi aşa, nu sunt puţini care consideră că, în formă maximă, Ronaldo a fost peste Maradona şi Messi, cei doi fotbalişti văzuţi de majoritatea specialiştilor drept cei mai buni din istorie. Printre cei care îl văd pe brazilian "GOAT" se numără şi Zlatan Ibrahimovic, un jucător care în general e zgârcit cu laudele, când acestea nu îl privesc în mod direct.
"Nu trebuie să îl descriu pe Ronaldo "Fenomenul". Am spus mereu că există fotbalişti care joacă şi fotbalişti care sunt jocul. Pentru mine, Ronaldo înseamnă fotbal. Toţi îl urmăreau şi toţi voiau să evolueze ca el şi să fie ca el. Modul în care se mişca, modul în care dribla, cu acele biciclete, modul în care accelera...E cel mai mare jucător din istorie, fără dubii", a spus Ibra pentru Discovery Plus.
Deşi diferenţa între Ronaldo şi Ibrahimovic e de doar 5 ani, iar ambii fotbalişti au evoluat, de-a lungul timpului pentru Inter, Barcelona şi Milan, ei nu au fost niciodată coechipieri. De fiecare dată, suedezul a venit la respectivele formaţii după ce Ronaldo a plecat.
Câştigător al Balonului de Aur în 1997 şi 2002, Ronaldo a marcat peste 300 de goluri în 441 de meciuri.
Ligue 1
Sergio Ramos trăiește un coșmar fără sfârșit! Ibericul nu va debuta nici în această săptămână la PSG
ACUM 18 ORE
Ligue 1
Leo Messi, "izolat" la PSG! Thierry Henry a dat verdictul: "Asta e echipa lui Mbappe!"
IERI LA 14:38