"El Pibe de Oro" a lăsat în urma lui o întreagă lume îndurerată, care se chinuie cu greu să accepte că omul care a adus atâtea zâmbete și momente minunate nu se mai află printre noi.
Maradona a plecat, iar odată cu el a luat și o parte din fotbal. Indiferent de modul în care încercăm să ne mințim, un lucru este clar: de azi înainte, fotbalul, așa cum îl știam, nu va mai fi la fel.

L'Equipe, mesaj incredibil pe prima pagină a ediției de astăzi, după moartea lui Maradona

Liga Campionilor UEFA
Suma uriașă de bani pe care a câștigat-o Real Madrid în acest sezon de Champions League
ACUM O ORĂ
Tragica veste a dispariției lui Maradona i-a lovit din plin și pe jurnaliștii celebrei publicații L'Equipe. Francezii s-au lăsat complet purtați de emoția momentului și au pregătit un mesaj incredibil pe prima pagină a ziarului publicat astăzi.
"Dumnezeu este mort", a titrat L'Equipe.
https://i.eurosport.com/2020/11/26/2943753.jpg
Maradona, considerat de mulți cel mai bun fotbalist din toate timpurile, a ajuns să poarte statutul de Dumnezeu în acest sport. De altfel, celebrul gol marcat cu mâna împotriva Angliei, la Campionatul Mondial din 1986, a rămas în istorie drept golul înscris cu "mâna lui Dumnezeu".
Ziua de 25 noiembrie va rămâne în istorie. Este ziua în care Diego Armando Maradona ne-a părăsit. Este ziua în care, așa cum spun francezii de la L'Equipe, "Dumnezeu a murit", dar amintirile, golurile și meciurile sale vor dăinui veșnic printre cei care l-au iubit, chiar dacă l-au cunoscut sau nu.
Liga Campionilor UEFA
Cine sunt fotbaliștii cu cele mai multe trofee Champions League câștigate! Un singur jucător are 6
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, extrem de fericit după finala Champions League: "Sunt omul recordurilor!"
ACUM 2 ORE