Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Care este cel mai bun transfer făcut de Real Madrid în ultimii 20 de ani, în opinia lui Florentino Perez

Bianca Dumitru

Actualizat 09/12/2021 la 19:17 GMT+2

Florentino Perez, cel care a impus transferul unui star în fiecare an la Real Madrid, a dezvăluit care este, în opinia sa, "transferul secolului" pe Santiago Bernabeu. Președintele 'galacticilor' a surprins prin faptul că nu l-a nominalizat pe Cristiano Ronaldo.

Real Madrid siegt und wird mit Toni Kroos Gruppenerster

Credit imagine: SID

Sub comanda lui Florentino Perez, Real Madrid a realizat o serie de transferuri importante, aducându-i în ultimii 21 de ani pe Santiago Bernabeu, printre alții, pe Zinedine Zidane, Kaka, Ronaldo, David Beckham sau Cristiano Ronaldo.
Președintele 'galacticilor' nu consideră, însă, că vreunul dintre jucătorii menționați ar reprezenta "transferul secolului" pentru madrileni. Potrivit agentului Volke Struth, care îl reprezintă pe Toni Kroos, Perez ar fi spus că germanul este cea mai bună mutare realizată de Real Madrid în ultimii 20 de ani.
"Florentino Perez este o persoană incredibil de plăcută, cu o poveste de viață grozavă. Este un antreprenor, dar își păstrează și latura umană. Mi-a explicat odată de ce Toni Kroos este transferul secolului la Real Madrid", a declarat impresarul, potrivit Sport Bible.
Mijlocașul german a ajuns pe Santiago Bernabeu în 2014, fiind transferat de la Bayern Munchen pentru 25 de milioane de euro. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani mai are contract cu 'galacticii' până în 2023.
Citește și:

Două vedete de la PSG, aproape de Real Madrid

Kylian Mbappe este principala țintă de pe piața de mercato a celor de la Real Madrid, care își doresc de mai mult timp să-l aducă pe Bernabeu pe starul lui PSG. Fotbalistul va rămâne liber de contract la finalul sezonului 2021/22, iar oficialii 'galacticilor' vor încerca să-i obțină semnătura în iarnă, când francezul intră în ultimele 6 luni ale înțelegerii sale cu parizienii, putând semna cu orice club din postura de jucător liber de contract.
Pe lângă Mbappe, la Real Madrid ar urma să mai ajungă și Achraf Hakimi, care nu s-a acomodat la PSG și și-ar dori să se întoarcă la formația care l-a lansat. Potrivit presei din Spania, fotbalistul i-ar fi transmis impresarului său să facă tot ce e omenește posibil pentru a-l duce înapoi la Real.
Din câte se pare, oficialii madrilenilor sunt extrem de deschiși să îl "recupereze" pe Hakimi, în contextul în care banda dreaptă a apărării e un punct nevralgic. Carvajal se accidentează des, astfel că marocanul, un jucător de doar 23 de ani, ar fi o variantă excelentă pe termen lung.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo