Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

David Silva a primit al doilea cartonaș roșu al carierei, la 36 de ani, după un gest incalificabil

Nicu Savin

Actualizat 16/04/2022 la 17:11 GMT+3

David Silva este recunoscut ca unul dintre cei mai fair-play jucători din fotbalul mare, dar mijlocașul de 36 de ani și-a ieșit din minți în finalul duelului dintre Real Sociedad și Betis, fiind eliminat.

David Silva (Real Sociedad) y Nabil Fekir (Betis)

Credit imagine: Getty Images

David Silva s-a remarcat de-a lungul carierei prin pasele geniale și driblinguri fine, dar și printr-un fair-play desăvârșit. Mijlocașul care a făcut istorie în tricoul lui Manchester City nu a fost niciodată genul de fotbalist arțăgos, care să protesteze sau să intre în clinciuri cu adversarii.
Totuși, în partida de aseară dintre Real Sociedad și Betis, fotbalistul de 36 de ani a fost protagonistul unui episod care îi pătează serios imaginea. În prelungirile partidei, jucătorul bascilor a văzut un cartonaș galben și imediat și pe cel roșu.
Citește și:

David Silva a fost eliminat pentru a 2-a oară în carieră

Conform as.com, arbitrul Diaz de Mera a consemnat în raport că l-a eliminat pe Silva pentru că l-a înjurat. Ca atare, David Silva va primi minim două etape de suspendare, ceea ce înseamnă că va rata meciurile cu Barcelona și Rayo Vallecano.
Acesta a fost abia al doilea cartonaș roșu văzut de Silva în toată cariera sa și a venit la meciul cu numărul 700 la nivel de seniori. Prima eliminare a ibericului datează din 2010, de pe vremea când juca la Valencia și a fost expulzat într-un meci cu FC Brugge din cupele europene.
Meciul dintre Real Sociedad și Betis s-a terminat 0-0, rezultat care nu avantajează niciuna dintre cele două echipe aflate în lupta pentru un loc de Champions League. Andaluzii au rămas pe locul 5, cu 57 de puncte, iar bascii sunt pe 6, cu două puncte mai puțin. Atletico Madrid e pe 4, cu 57 de puncte, dar s-ar putea distanța de Betis în cazul unei victorii cu Espanyol.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo