Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Enrique a spus totul despre Mbappe după victoria din Champions League: "Cui îi pasă de adevăr? Știți deja ce vinde"

Bianca Dumitru

Actualizat 06/03/2024 la 11:04 GMT+2

PSG s-a calificat aseară în sferturile de finală ale Champions League, după ce a trecut cu scorul general de 4-1 de Real Sociedad în optimi. La finalul partidei, Luis Enrique a vorbit despre cele două goluri marcate de Kylian Mbappe și despre declarațiile atacantului privind relația dintre ei.

PSG-Trainer Luis Enrique

Credit imagine: Getty Images

PSG a învins-o aseară, scor 2-1, în returul din optimile Champions League, pe Real Sociedad, calificându-se în sferturile de finală ale competiției, cu scorul general de 4-1.
După 3 partide în care a fost schimbat după maxim 65 de minute, Kylian Mbappe a fost integralist aseară pe Reale Arena și a primit titlul de Jucătorul meciului, fiind marcatorul celor două goluri ale parizienilor.
La finalul partidei cu Real Sociedad, Luis Enrique a vorbit despre prestația atacantului său, la adresa căruia a avut doar cuvinte de laudă, evidențiind calitățile acestuia. Întrebat dacă Mbappe a dovedit că este cel mai bun, tehnicianul a spus: "Crezi că trebuie să demonstreze asta la 25 de ani? El dă 50 de goluri și 25 de pase decisive cu orice antrenor.
Pentru mine este cel mai bun jucător din lume în ultima treime, e de neoprit. Astăzi a jucat un pic și când situația de joc îi cerea să țină mingea și să atace în adâncime. Dar asta ține de colectiv."
Citește și:

Luis Enrique, laude pentru Mbappe

Jurnaliștii i-au spus lui Luis Enrique și că Mbappe a declarat că nu are nicio problemă cu antrenorul său, în ciuda faptului că nu a mai jucat atât de mult în ultimele etape din Ligue 1. Spaniolul a declarat că nici nu se gândea la altceva, pentru că știe adevărul, care nu este, însă, prezentat așa cum ar trebui.
"Evident (n.r. că nu are nicio problemă cu Luis Enrique), dar știi că ceea ce se vinde este să arunci cu rahat și să faci probleme. Adevărul? Cui îi pasă de adevăr? Eu nu am nicio problemă cu niciun jucător", a punctat tehnicianul, care a vorbit și despre prestația lui Kylian Mbappe:
"Nu are nevoie de mine să-l conduc, se descurcă singur. Azi poate că a jucat mai mult pe aripa stângă decât de obicei, pentru că echipa era interesată de el și pentru că ne doream să-l lăsăm liber în ultima treime, unde este letal", a adăugat Luis Enrique.
Pentru PSG urmează în weekend duelul cu Reims, de pe teren propriu, meci contând pentru a 25-a etapă a campionatului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo