Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe a fost întrebat despre relația cu Luis Enrique după calificarea în sferturile UCL! "Am multe probleme"

Bianca Dumitru

Publicat 06/03/2024 la 10:34 GMT+2

PSG s-a calificat aseară în sferturile de finală ale Champions League, după ce a trecut cu scorul general de 4-1 de Real Sociedad în optimi. După meci, Kylian Mbappe a vorbit despre victoria echipei sale, dar și despre relația cu Luis Enrique, care a părut a nu fi cea mai bună în ultimele săptămâni.

Kylian Mbappe znów bohaterem meczu PSG z Realem Sociedad

Credit imagine: Getty Images

PSG a învins-o aseară, scor 2-1, în returul din optimile Champions League, pe Real Sociedad, calificându-se în sferturile de finală ale competiției, cu scorul general de 4-1.
Kylian Mbappe a fost marcatorul celor două goluri de pe Reale Arena, primind și titlul de Jucătorul meciului. La finalul partidei, atacantul a făcut și câteva declarații.
Pe lângă faptul că s-a declarat extrem de fericit pentru obținerea calificării în Final 8-ul celei mai importante competiții intercluburi de pe continent, fotbalistul a vorbit și despre relația pe care o are cu Luis Enrique.
În ultimele săptămâni, după ce Mbappe a anunțat că va pleca de la PSG, antrenorul a decis să-i acorde mai puține minute pe teren, justificându-și hotărârea prin faptul că echipa are nevoie să se obișnuiască să joace fără el.
Francezul s-a concentrat aseară pe a vorbi despre obiective și plan de joc și a spus doar că nu este supărat și că nu are nicio problemă cu Luis Enrique.
Citește și:

Mbappe, despre relația cu Luis Enrique

"Suntem foarte fericiți. Acesta a fost obiectivul. Am vrut să ne calificăm, dar am vrut și să câștigăm. Aveam un plan de joc clar și am reușit să înscriem devreme. Nu au pus prea multă presiune, doar puțin la final.
Dacă ei ar fi deschis scorul, ar fi continuat înainte cu sprijinul fanilor. A trebuit să le stingem speranțele încă de la început și așa am făcut. Suntem foarte fericiți să fim din nou în sferturi. Eu am multe probleme, dar niciuna cu antrenorul", a declarat Mbappe, citat de Mundo Deportivo.
În ultimele 3 meciuri din Ligue 1, atacantul de 25 de ani a evoluat 29 de minute cu Nantes, 64 de minute cu Rennes și 45 de minute cu Monaco, în ultimele 3 săptămâni fiind integralist doar în partidele din Champions League.
Pentru PSG urmează în weekend duelul cu Reims, de pe teren propriu, meci contând pentru a 25-a etapă a campionatului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo