Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Enrique l-a scos pe Mbappe de pe teren când PSG era condusă! Cum și-a justificat decizia

Bianca Dumitru

Publicat 26/02/2024 la 10:10 GMT+2

PSG a obținut doar o remiză aseară, pe teren propriu, în meciul cu Rennes, din cea de-a 23-a etapă din Ligue 1, partidă încheiată cu scorul de 1-1. La finalul duelului, Luis Enrique a dezvăluit de ce l-a schimbat pe Kylian Mbappe încă din minutul 65, când echipa lor era condusă.

Kylian Mbappé est remplacé par Gonçalo Ramos à la 65e lors de PSG-Rennes

Credit imagine: Getty Images

PSG a remizat aseară, pe teren propriu, cu scorul de 1-1, cu Rennes, într-un meci contând pentru a 23-a etapă din Ligue 1. Oaspeții au deschis scorul în minutul 33, prin Gouiri, iar Goncalo Ramos a reușit să egaleze abia în minutul 90+7, când a transformat o lovitură de la 11 metri.
În minutul 65, când PSG era încă condusă de Rennes, Luis Enrique l-a scos de pe teren pe Kylian Mbappe, înlocuind cu cel care avea să stabilească mai târziu scorul final.
La conferința de presă de la finalul partidei, antrenorul a fost întrebat despre decizia de a-l înlocui pe starul francez cu circa o jumătate de oră înainte de finalul meciului.
Tehnicianul campioanei din Ligue 1 a răspuns imediat, dând de înțeles că Mbappe ar putea să joace din ce în ce mai puțin pentru că Luis Enrique vrea ca echipa să se obișnuiască fără el.
"Este foarte ușor să răspund la asta. Mai devreme sau mai târziu, se va întâmpla și trebuie să ne obișnuim să jucăm fără Kylian. Când eu o să consider că e potrivit, va juca, iar când nu, nu va juca, așa cum fac toți antrenorii cu jucătorii lor", a declarat Luis Enrique, citat de Mundo Deportivo.
Raționamentul este cât se poate de corect pentru că staff-ul celor de la PSG are nevoie să le dea minute și celor care vor rămâne să joace pe Parc des Princes după plecarea lui Mbappe, dar înlocuirea de aseară a francezului a fost surprinzătoare.
Citește și:

MBAPPE, ACUZAT CĂ I-A MINȚIT PE FRANCEZI

Săptămâna trecută, presa din Spania a dezvăluit că Mbappe ar fi semnat deja un contract cu Real Madrid, astfel că el va fi, în proporție de 99,9%, din vară, noul jucător al lui Carlo Ancelotti.
Înaintea partidei cu Rennes, jurnaliștii francezi au făcut câteva acuzații la adresa atacantului. În ianuarie, fotbalistul fusese întrebat despre viitorul său, spunându-le atunci jurnaliștilor că nu a luat încă o decizie.
Cei de la L'Equipe au dezvăluit în weekend-ul recent încheiat că Mbappe i-a mințit la începutul acestui an pe francezi, pentru că se hotărâse deja să semneze cu "galacticii".
Conform sursei citate, starul lui PSG luase decizia de a pleca la finalul acestui sezon din Franța în decembrie 2023, chiar dacă aceasta le-a fost comunicată șefilor de pe Parc des Princes câteva săptămâni mai târziu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo