Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid câștigă acasă cu Real Sociedad și ia avans în clasament! "Galacticii" au făcut show pe Bernabeu

Irina Aldea

Actualizat 05/03/2022 la 23:54 GMT+2

Real Madrid a câștigat meciul din această seară cu Real Sociedad în etapa cu numărul 27. Pentru trupa lui Carlo Ancelotti au marcat Camavinga, Modric, Benzema și Asensio.

Karim Benzema

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid s-a impus în etapa cu numărul 27 din La Liga în fața lui Real Sociedad cu scorul de 4-1. Oaspeții au deschis scorul pe Bernabeu prin Oyarzabal, încă din minutul 10, din lovitură de la 11 metri. "Galacticii" au reușit totuși să intre la vestiar având avantaj. Camavinga și Modric au întors rezultatul primei reprize în doar 3 minute, marcând goluri în minutul 40, respectiv 43.
În repriza a doua, Benzema a marcat și el un gol în minutul 43, însă acesta a fost anulat pe motiv de offside. Francezul nu s-a lăsat și a înscris câteva minute mai târziu din lovitură de la 11 metri. Asensio, care a intrat în locul lui Rodrygo pe teren în minutul 77, a închis tabela în minutul 79, dintr-o pasă primită de la Carvajal.
CITEȘTE ȘI:

Real Madrid, victorie clară în campionat cu Real Sociedad

În urma acestui rezultat, Real Madrid ia avans în fruntea clasamentului din La Liga. Acum, băieții lui Carlo Ancelotti au 63 de puncte după 27 de etape parcurse, cu 8 mai multe decât ocupanta locului secund, Sevilla. Podiumul este completat de Real Betis, cu 46 de puncte în 26 de etape jucate. De partea cealaltă, Real Sociedad ocupă acum locul 6, cu 44 de puncte după 27 de meciuri disputate.
Pentru Real Madrd urmează meciul retur din UEFA Champions League cu PSG, miercuri, de la ora 22. Apoi, în campionat, madrilenii vor întâlni Mallorca înainte să întâlnească Barcelona în El Clasico. Pentru Real Sociedad urmează duelul cu Alaves, înainte de întâlnirea cu ocupanta locului secund, Sevilla.

Real Madrid – Real Sociedad 4-1 | Echipele de start:

  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Camavinga, Modric, Casemiro - Vinicius Jr., Benzema, Rodrygo. Rezerve: Asensio, Bale, Ceballos, Diaz, Fernandez, Hazard, Isco, Jovic, Lucas, Lunin, Marcelo, Vallejo. Antrenor: Carlo Ancelotti
  • Real Sociedad: Remiro - Zubeldia, Le Normand, Pacheco - Gorosabel, Illaramendi, Merino, Zaldua - Oyarzabal, Isak, David Silva. Rezerve: Djouahra, Elustondo, Guevara, Guirdi, Lobete, Martin, Portu, Rafinha, Ryan, Sola, Sorloth, Zubimendi. Antrenor: Imanol Alguacil
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo