Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona e "cea mai urâtă amintire" a lui Ibrahimovic! Ce a declarat suedezul despre sezonul petrecut pe Camp Nou

Bianca Dumitru

Actualizat 02/11/2022 la 19:20 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic, care este în recuperare după o accidentare la genunchi, a oferit un inteviu recent în care a vorbit despre perioada petrecută la Barcelona, pe care a numit-o "cea mai urâtă amintire".

FOOTBAL 2010 Barcelona - Ibrahimovic

Credit imagine: Panoramic

Zlatan Ibrahimovic a avut o carieră în care a evoluat în 4 dintre cele mai tari 5 campionate din Europa. Suedezul a trecut, printre altele, pe la Juventus, Inter, Barcelona, PSG și Manchester United.
Despre perioada petrecută pe Camp Nou, respectiv sezonul 2009/10, Ibrahimovic a vorbit recent, într-un interviu acordat celor de la Canal+.
Atacantul legitimat în prezent la AC Milan a explicat de ce nu a reușit să joace la cel mai bun nivel în Spania, spunând că simte că și-a pierdut identitatea la Barcelona. În plus, Zlatan a caracterizat acel sezon drept "cea mai urâtă amintire".
"Cea mai rea amintire a mea? Cred că a fost Barcelona, ​​dar nu pentru fotbal. Acolo, mi s-a întâmplat să mă gândesc prea mult. Da, m-am dezamăgit. Am făcut lucrurile altfel. M-am gândit de două ori înainte de a juca și m-am dezamăgit.
Mi-am pierdut identitatea acolo. După aceea, am regăsit-o și asta mi-a permis să cuceresc lumea", a declarat fotbalistul care are în palmares titluri de campion al Italiei, Spaniei, Olandei, Franței și Angliei.
Citește și:

Ibrahimovic nu are de gând să se retragă

Zlatan Ibrahimovic nu a mai jucat niciun meci din luna mai, suferind recent o operație complicată la genunchi. Chiar și în aceste condiții, atacantul în vârstă de 41 de ani nu este gata să-și agațe ghetele în cui și muncește din greu pentru a reveni pe teren.
Suedezul mai are contract cu AC Milan până în vara viitoare, dar nu va putea juca mai devreme de începutul lui 2023, atunci când se estimează că va fi recuperat în totalitate după accidentarea suferită. În această perioadă, fotbalistul lucrează din greu în sala de forță, fiind convins că nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbalul mare.
Mulți specialiști sunt de părere că Ibrahimovic ar trebui să se retragă, pentru că oricum este un jucător terminat. Printre ei se numără și Zvonimir Boban, croatul care a jucat 9 ani la Milan și care a spus într-un interviu că Ibrahimovic își face mai mult rău încercând să-și prelungească activitatea de jucător, deși a subliniat că îi apreciază mentalitatea.
Chestionat pe acest subiect, Ibrahimovic a oferit o replică savuroasă, care scoate în evidență aroganța care îl caracterizează, dar și voința sa de fier. "Boban a spus că ar fi mai bine să mă retrag? Dacă văd un jucător mai puternic decât mine, mă opresc. Dar nu l-am văzut încă.
Sunt arogant, nu mi-e frică de nimic. Sunt bine, muncesc în fiecare zi. Când voi reveni, mă voi face auzit, să fiți siguri de asta. O voi face violent. E nevoie de răbdare, asta e cheia acum", a declarat Zlatan.
Ibrahimovic joacă la AC Milan din ianuarie 2020, când și-a terminat aventura în MLS, la LA Galaxy. Suedezul a fost chinuit de accidentări în ultimii doi ani și nu a mai fost același jucător decisiv, dar cei de la Milan l-au păstrat pentru experiența sa deosebită, care a ajutat enorm echipa.
În sezonul trecut, în care Milan a luat primul Scudetto după 11 ani, Zlatan a jucat doar 23 de meciuri în Serie A (11 ca titular), reușind 8 goluri și 3 assist-uri.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo