Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Joao Felix a spus adevărul despre relația cu Simeone! "Cholo m-a învățat să sufăr"

Bianca Dumitru

Actualizat 10/02/2023 la 12:38 GMT+2

Joao Felix a fost împrumutat în această iarnă de Atletico Madrid la Chelsea. Portughezul a oferit acum un interviu de la Londra, în care a vorbit, printre altele, despre Vinicius Jr., fostul său adversar din La Liga.

Joao Felix și Diego Simeone (Atletico Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Joao Felix a fost împrumutat de Atletico Madrid în această iarnă, în schimbul sumei de 10 milioane de euro, la Chelsea. Londonezii au semnat cu el până la finalul stagiunii, în acest moment neexistând posibilitatea unui transfer definitiv.
Portughezul a oferit un interviu acum, din locuința sa din Anglia, în care a vorbit despre împrumutul în Premier League, despre echipa națională și despre perioada petrecută la Atletico.
În plus, atacantul de 23 de ani a fost întrebat și despre Vinicius Jr., fostul său adversar din La Liga, la adresa căruia a făcut declarații surprinzătoare, dar și despre relația cu Diego Simeone.
Felix a dezvăluit de ce a vrut să plece de la Madrid și a vorbit despre stilul de joc al antrenorului argentinian, evidențiind calitățile acestuia. Atacantul a dezvăluit că nu regretă transferul la Atletico Madrid pentru că simte că a progresat în anii petrecuți pe Civitas Metropolitano.
"Încercam de ceva timp să schimb aerul pentru că mi-a fost greu să mă obișnuiesc cu stilul de joc de la Atletico. Am plecat pentru că mă săturasem să încerc atât de mult și să nu reușesc. Trebuia să plec acum și cred că a fost un lucru bun și pentru club, și pentru mine.
Toți îl cunosc, toți știu ce a realizat. E un antrenor foarte bun. Are stilul lui diferit de a antrena și de a vedea fotbalul. Ăsta este un lucru bun în viziunea unora și un lucru rău potrivit altora, depinde de fiecare. Dar are calitățile sale și ele îl fac un antrenor bun.
Clar m-a făcut un jucător mai bun. De când am ajuns la Atletico și până acum am devenit mai bun și asta li se datorează tuturor, lui Cholo, selecționerului Portugaliei, Fernando Santos, coechipierilor mei de la națională și de la Atletico, tuturor partidelor în care am jucat și celor în care nu am jucat... Totul m-a ajutat să cresc", a declarat Joao Felix, într-un interviu acordat pentru publicația catalană As.
Citește și:

Joao Felix: "Simeone m-a învățat să sufăr pe teren"

De asemenea, fotbalistul portughez a mărturisit și ce a învățat de la Diego Simeone și a spus și că nu crede în zvonurile potrivit cărora argentinianul ar urma să plece de la Atletico la finalul acestui sezon.
"Mereu am fost competitiv, mi-am dorit să câștig. Am învățat de la Cholo să concurez într-o manieră diferită, cu care nu eram obișnuit. Eu am vrut mereu să câștig mai mult decât ceilalți, dar la Madrid am învățat să joc altfel.
În principiu, este despre a suferi pe teren. Să suferi, să obții o oportunitate și să marchezi. Asta e maniera lui de a juca. Nu e rea, dar e diferită de cea a altor antrenori. Da, Cholo m-a învățat să sufăr pe teren.
Nu știu dacă o să plece de la echipă. În fiecare an se vorbește despre asta, dar niciodată nu pleacă. Așa că eu nu cred nimic din ce se spune. Dacă rămâne, foarte bine. Dacă pleacă, sper să aibă succes în continuare. Doar în iunie vom ști ce se va întâmpla", a adăugat Felix.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo